Auditieoproep JULIA | 085 - 303 68 54

Posted by | July 18, 2017 | Leuke nieuwtjes | No Comments

Auditie JULIA – Najaar 2017

Voor een nieuwe productie, een Nederlandse musicalfilm genaamd Julia, zijn ze op zoek naar kinderen in de leeftijd van 10-14 met musical-, zang- en danstalenten! Ze zijn voornamelijk op zoek naar enthousiaste kinderen die graag 4/5 dagen mee willen draaien op de filmset.

Gezien het feit dat wij bij FanWork Musicals heel veel talentjes hebben rondlopen, hebben ze ons gevraagd de oproep te verspreiden.

Waar gaat Julia over?

Wat als het leven een musical is? In de Nederlandse musical speelfilm Julia wordt meester Koen deze lastige vraag gesteld. Naast deze vraag staat er onverwachts ook nog eens een nieuw buurmeisje voor zijn deur: Julia. Meester Koen is hopeloos verliefd op Julia en is ten einde raad, en wordt bijgestaan door zijn vrienden en kinderen uit de klas. Deze musicalfilm zit vol humor, romantiek, heerlijke muziek en is geschikt voor jong en oud.

Bovenstaande is een beknopte beschrijving van het verhaal.

Audities

De zoektocht naar zang- en danstalenten voor de nieuwe musicalfilm Julia zal plaatsvinden in oktober en november tijdens de verschillende auditierondes.

Interesse? Meld je vast aan en ontvang in september meer informatie en de definitieve data.
Houd ook de Facebookpagina en website in de gaten voor meer details.

Aanmelden kan via auditie@juliadefilm.nl

Meer informatie: https://www.facebook.com/JuliaMusical/

 

About Jamie Kradolfer

Jamie houdt zich bezig met de marketing, communicatie & PR van FanWork. Daarnaast is ze ook één van de musicaldocenten bij FanWork. "Omdat ik ook werkzaam ben in de praktijk, ben ik dagelijks bezig met het waarmaken en toepassen van onze belofte. We willen kinderen meer dan alleen musicalles geven. We willen dat kinderen trots zijn op hun eigen authenticiteit en we helpen ze deze verder te ontwikkelen en te omarmen."

Leave a Reply

Your email address will not be published.

(bijna) op elk gewenst moment een GRATIS PROEFLES