Bekijk en lees hier alles over de oprichters van FanWork.

Elke dag werken wij keihard om alles vlekkeloos te laten verlopen!

Wouter Blijleven
Wouter Blijleven – Directeur FanWork Musicals
PABO – Hogeschool Domstad.

Wat, ongeveer 10 jaar geleden, begon als een grapje is nu een behoorlijke werkelijkheid. Een eigen jeugdtheaterschool bestieren samen met Frank. Ooit begon het dus als een grapje. Wij beide werkzaam bij een productiebedrijf en jong (zijn we nog steeds ;-)), enthousiast, onbezonnen en eigenwijs… Waarom gaan we dit niet voor onszelf doen? Dit kunnen wij toch veel beter?

Nu staan we samen aan het hoofd van een bedrijf met zo’n 50 medewerkers, een kantoor, 800 / 900 leerlingen, enkele auto’s etc etc. De droom komt stukje bij beetje uit. Maar we zijn er nog lang niet! Ambitieus als we zijn streven we natuurlijk altijd het hoogste en het beste na. We blijven knokken en onszelf ontwikkelen totdat we echt de grootste en beste van Nederland zijn.

Over een jaar of 10 kunnen we misschien de beroemde woorden van Louis van Gaal wel overtreffen: “We zijn de beste van Groningen, we zijn de beste van Amsterdam, we zijn de beste van Utrecht, we zijn de beste van Rotterdam, we zijn de beste van NEDERLAND!”

Wat je nog niet wist over mij: Ik heb 2 prachtige kinderen. Mees en Bobbi !  “Zij zijn de beste van de wereld!”

 

Frank van der Steen
Frank van der Steen -Zakelijk Directeur
Commerciele Economie, HES Amsterdam & Master Marketing, Vrije Universiteit Amsterdam

Hoi allemaal, ik ben Frank, samen met Wouter de eigenaar van FanWork. In 2005 startte wij als twee jonge jongens een jeugdtheaterschool. Inmiddels behoort FanWork Musicals tot één van de grootste! Dat is iets om erg trots op te zijn. De afgelopen jaren hebben we veel mooie dingen meegemaakt die ik niet snel meer zal vergeten. De hoogtepunten, vraag je? Met Oliver bij DWDD, de optredens bij Kasteel de Haar, de truc van Hans Klok, een volle Stadsschouwburg in Utrecht en het groter zien worden van de leerlingen die in de beginjaren van FanWork startte! Uiteraard zijn er nog veel meer mooie momenten zoals bijvoorbeeld de premières en de finale van de eindshows! De komende jaren gaan we nog meer van dit soort mooie momenten creëren!