Onze docenten van locatie Amsterdam

Dennis ten Vergert

Dennis ten Vergert – Dramalessen

Conservatorium Codarts Rotterdam –  Muziektheater

Over Dennis:
Ik studeerde in 2006 af aan de Muziektheateracademie van het Rotterdams conservatorium; Codarts.
Tijdens mijn studie stond ik in het weekend op het podium met de 11-koppige coverband 2thepoint. In 2004 nam ik deel aan het Nationaal Songfestival.

Na mijn opleiding was ik te zien als Muis in de gelijknamige kindervoorstelling. Tegelijkertijd mocht ik meedoen aan de spannende race voor de rol van Tarzan in het programma ‘Wie wordt Tarzan?’. Tijdens deze zoektocht bracht ik een bezoek aan New York waar ik intensief heb samengewerkt met de legendarische Phil Collins. Ik mocht uiteindelijk de rol van understudy Tarzan op mijn nemen.

Verder was ik onder andere te zien in de musicals Joe, Anatevka en Soldaat van Oranje.
Ik geef graag les bij FanWork, om het talent bij ieder kind naar boven te halen.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik houd heel erg van snoepen en ben daarom altijd blij als er iemand gaat trakteren in de les 🙂 Soms eet ik een heel pak koekjes op weg van de supermarkt naar huis en dan gooi ik onderweg de verpakking weg zodat niemand er achter komt!

Jessica Kaasschieter – Zanglessen

Song & Dance Academie  Zwolle

Over Jessica:
Zingen is heerlijk! Zingen is passie! Omdat ik het zo leuk vind heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Ik heb Musicaltheater gestudeerd aan de Song & Dance Academie in Zwolle. Daarna een specialisatie op de Koningstheateracademie in Den Bosch en nu volg ik was losse lessen op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Omdat elke stem anders is staat bij mij persoonlijke aandacht voorop. Tijdens de lessen zal je steeds beter begrijpen hoe je je stem kan gebruiken. Stapje voor stapje. Alles vanuit plezier want de lessen zijn een feestje! Ook lef is belangrijk en ik zal je helpen je grenzen te verleggen. Als leerlingen met een twinkel in hun ogen, zelfvertrouwen en een glimlach op hun gezicht mijn les verlaten is mijn doel geslaagd!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb een hele leuke website 🙂
www.jessicakaasschieter.com

Sabrina Steman_1

Sabrina Steeman – Danslessen & woensdaggroepen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Sabrina:
Voor mijn opleiding, Frank Sanders Akademie, heb ik in 3 musical producties gestaan waaronder Annie. Ook heb ik de vooropleiding dans op de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam gevolgd. Na de opleiding ben ik vrij snel les gaan geven, o.a bij Fanwork, waar ik dankzij een vriendin die daar toen les gaf terecht kwam. Met veel plezier geef ik les aan de leerlingen in Amsterdam. Wat ik belangrijk vind in de lessen is dat de leerlingen plezier hebben, groeien, durven en met een glimlach de les uitlopen.