Onze docenten van locatie Haarlem

Kris Kauffmann – Woensdaggroepen
Conservatorium Haarlem – Muziektheater

Over Kris:
Ik ben Kris, woon in Haarlem en ben afgestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem, richting Muziektheater. Ik heb in verschillende musicalproducties mogen staan, zoals in Dik Trom en Soldaat van Oranje.

Of ik nu zing, dans of speel, ik word van alle drie heel gelukkig en het geeft me ontzettend veel energie. Er is dan ook niets leuker dan diezelfde energie over te mogen brengen op de leerlingen. Werken bij FanWork voelt daarom altijd als een klein feestje!

Wat je nog niet weet over mij:
Als ik éénmaal begin aan een reep chocolade (maakt niet uit hoe groot) is hij binnen de kortste keren op..! Oeps.

Tim Oortman – Dramalessen
Acteerschool 

Over Tim:

Ik ben Tim! Ik ben geboren op 16 september 1990 in Almere. Daar heb ik, omdat ik het leuk vond, danslessen gevolgd en zelfs op circusschool ‘Balans’ gezeten. Ik was altijd de clown. Kon ik niks aan doen. Ik wilde acrobaat zijn! Zij konden super goed op een bal lopen. maar ik kon dat niet. Tot ik wist dat je alles moet leren voordat je het kan!

Mijn passie voor acteren was begonnen toen we Mamma Mia! speelden op het Erfgooiers College in 2006. Vanaf dat jaar ben ik begonnen met acteren. Zo had ik een eerste rol in een film, stemgeluiden gemaakt voor tekenfilmseries en; komedie lessen van Johnny Kraaijkamp, acteerlessen van Peter Post, Willeke van Ammelrooij, Chris Tates, Karim Traïdia, René Asten, en meer.

De kennis die ik heb opgedaan kan ik ook overbrengen. Dat vind ik super leuk!

Ik ben niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen bezig bij verschillende televisieprogramma’s als stand-in kandidaat/presentator bij (camera) repetities.Tijdens de lessen vind ik improvisatie en presenteren leuk om aan te werken en we gaan werken met teksten en beweging! Misschien ook nog een beetje muziek.

Acteermotto: Acteren is doen alsof, terwijl je doet alsof je niet alsof doet. Voor de rest gewoon heel veel plezier hebben!

Tot in de les!

Wat je nog niet weet over mij:
Je zou me misschien een keer op televisie hebben gezien bij de RTL 5 serie BLUF, of de Eurojackpot Commercial “Onhollands Rijk”. Of in de bioscoop bij “Prooi” van Dick Maas. (Www.TimOortman.nl ).

Dewy Vlaardingerbroek – Danslessen
Fontys Hogeschool voor de kunsten Tilburg – Danseducatie

Over Dewy:
Hoi, ik ben Dewy. Terwijl ik nu in het laatste jaar van mijn opleiding tot Dans docent zit, heb ik hiervoor al een heleboel andere dingen gedaan. Zo ben ik begonnen aan de vooropleiding van Dansacademie Lucia Marthas in Amsterdam. Na dit een jaar gedaan te hebben ben ik swingend verplaats naar de andere kant van Nederland om 3 jaar lang te dansen op de vooropleiding van Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg.

Mijn verstand wilde altijd de pabo doen, mijn hart wilde altijd al dansen. Wat is dan een mooiere combinatie dan het worden van Dans Docent? In mijn lessen staan plezier, hard werken, groei en uiteraard een veilige leeromgeving centraal. Iedereen kan dansen!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik vroeger zelf in 3 producties van FanWork gespeeld heb, en daar mijn passie voor dans en musical ooit begonnen is.

 

Sarah van der Pol – Zanglessen
Song&Dance Academie  Zwolle

Over Sarah:
Op mijn 5e jaar volgde ik al allerlei danslessen. Naarmate ik ouder werd ontdekte ik dat er nog veel meer was dan alleen dansen, namelijk muziektheater. Vanaf dat moment was ik verkocht ik begon ik met het volgen van allerlei musicallessen in het hele land. Toen ik ook nog eens aangenomen werd bij FanWork voor de musical Jungle Book, was de liefde compleet.

Ik wist het zeker: Dit wordt mijn beroep!

Inmiddels heb ik ook ontdekt dat lesgeven echt ontzettend bij mij past. Ik hoop dat ik al mijn enthousiasme voor musicals kan overbrengen aan de leerlingen. Mijn codewoord is ook: PLEZIER!

Wat jullie nog niet weten over mij:
Ik lust absoluut geen chocolade!