Onze docenten van locatie Hilversum

Eva ten Hoor – Woensdaggroepen

Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg  – Musicaltheater 

Over Eva:

Al van jongs af aan zing, speel en dans ik. Eén ding wist ik zeker; “ik word zangeres!”.
Tijdens mijn basisschool tijd volgde ik verschillende theater en danslessen. Op mijn middelbare school kreeg ik les van Docent Drama- studenten, vond het heerlijk om bij het jaarlijkse schoolconcert te zingen en volgde individuele zangles. Toen ik me realiseerde dat er musical- en muziektheater opleidingen bestonden die zang, spel en dans combineerde ben ik daar  auditie voor gaan doen.
Ik volgde de HBO opleiding Musicaltheater en tijdens mijn stage jaar mocht ik de rol van Jan spelen in de musical GREASE  van Stage Entertainment, waar ik erg van heb genoten!  In de zomer van 2016 ben ik afgestudeerd. Diezelfde zomer heb ik gespeeld in de voorstelling ‘Late Evening Zomercabaret’ als één van de dames van het showballet in het DelaMar Theater te Amsterdam.

Het aller-leukste aan Musical vind ik dat je acteren, zingen en dansen combineert en het ook nog eens tegelijk kunt uitvoeren; Heerlijk toch?!

Momenteel geef ik op verschillende locaties in Nederland met erg veel enthousiasme musical- , dans-en zanglessen. Vind het erg mooi om te zien hoe blij en gedreven de leerlingen zijn, daar krijg ik energie van.

Wat je nog niet weet van mij:
Ik houd heel erg van lekker samen koken en eet dan soms iets te veel, want dat is zo gezellig!
Ook treed ik liever op voor heel veel mensen in een grote zaal dan dat ik een auditie doe voor maar een paar juryleden, want dat is wel een beetje spannend.


Lars van Asten  – dramalessen

Hogeschool voor de kunsten ArtEZ Zwolle – Docent theater

Over Lars:

Enorm veel energie krijgt Lars van het theatervak! Elke dag opnieuw! Hij werkt met verschillende doelgroepen. Van jong tot oud. Hij regisseert meerdere theatergezelschappen, geeft les op diverse kunstenscholen en speelt zelf in educatieve voorstellingen. Altijd werkt hij vanuit een basis waarin iedereen welkom is, gezien wordt en waar spelplezier voorop staat. Vanuit daar gaat hij opzoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling van spelvaardigheden. Samen toneelspelen betekent ook samenwerken. Als regisseur werkt Lars vaak interdisciplinair. Bij musical komen dans, zang en spel samen. Acteurs en actrices kunnen zichzelf op meerdere vlakken laten zien! Durf niet alleen jezelf, maar ook de ander te verrassen!

Wat je nog niet weet over mij:
Er staan boeken in mijn boekenkast die ik nog nooit gelezen heb.

Froukje Zuidema – Zanglessen

Muziektheater Codarts  Rotterdam

Over Froukje:
Ik heb al eerder les gegeven bij FanWork in Ede, maar na een jaar in de musical Ciske de Rat te hebben gespeeld, kom ik nu de zanglessen bij FanWork in Hilversum geven!

Zelf was ik als klein kind altijd al dol op muziek en theater, dus ben ik na mijn middelbare school naar Rotterdam vertrokken om daar Muziektheater bij Codarts te gaan studeren. En nu mag ik iedere dag doen wat ik het allerliefste doe; zingen, dansen, acteren en lesgeven!

Wat je nog niet weer over mij:
Ik speel ook nog trompet! En je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor biefstuk met frietjes en chocoladetoffées… daar ben ik echt dol op!