Onze docenten van locatie IJsselstein

Jamie Kradolfer – Woensdaggroepen
Vooropleiding Codarts Rotterdam & Acteeropleiding Amsterdam 

Over Jamie:
Als meisje van 6 stond ik al in mijn tutu in de balletschool, altijd op de eerste rij, enorm mijn best te doen. Die liefde is nooit overgegaan. Na mijn eerste grote rol in The Sound of Music (Joop van den Ende producties) wist ik het zeker! Zingen, dansen, acteren is GE-WEL-DIG.

Hierna heb ik mij vol gestort op de opleidingen. In 2015 heb ik de acteeropleiding afgerond. Vol trots leef ik iedere dag mijn grote droom en mag ik mijn droom ook met andere jonge dromers delen. Niets geeft mij meer voldoening dan de positieve energie die ik krijg door het vak over te brengen op super enthousiaste kids. Lesgeven bij FanWork is een hobby, waarvan ik mijn beroep heb mogen maken!

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben stiekem nog een groot kind en kan soms lekker gek doen 😉

Roswitha Commandeur – Dramalessen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Roswitha:
Tijdens deze studie heeft Roswitha in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland. Ook heeft ze twee solovoorstellingen gespeeld: ‘Tweestrijd’ & ‘Vendetta’ en inspirerende lessen en workshops gevolgd van o.a. Karin Bloemen, Frederik de Groot, Marjolijn Touw en Doris Baten. Sindsdien is zij met veel plezier werkzaam op diverse theaterscholen als zang-, dans- en speldocent. Ook is ze te zien geweest in de internet-commercial van DA ‘Niet meer vechten om sieraden’ en speelde ze diverse keren een gastrol in de kinderserie ‘Tita Toverfeest’. Momenteel treed ze solo op als zangeres, naast haar werk als docent, samen met gitarist Roel Goedhart

April van Amelsvoort – Zanglessen

Conservatorium Tilburg – muziektheater 

Over April:
Ik vond musical al vanaf kinds af aan prachtig. Ik weet nog dat mijn ouders mij meenamen naar de musical Aïda en toen wist ik zeker dat ik later ook in musicals wilde spelen.

Ik ben daarom muziektheater gaan studeren aan het conservatorium in Tilburg, zowel de bachelor als de master. Ik heb al twee keer mogen spelen in de musical Sweeney Todd, ik heb gespeeld in ‘Harrie let op de Kleintjes’ en ik zal in juni te zien zijn in de voorstelling ‘Rondom het Rembrandtplein’.

Tijdens mijn opleiding ben ik ook gaan lesgeven. Ik geef extra zangtechnieklessen aan leerlingen van de Docent muziekopleiding in Tilburg en aan leerlingen van de MusicAllFactory jongeren. Ik vind het heel leuk om anderen te helpen met zijn of haar stem en om ervoor te zorgen dat de leerlingen d.m.v. het zingen heel veel zelfvertrouwen krijgen. Ik weet zeker dat de leerlingen van Fanwork een fantastische voorstelling gaan neerzetten en ik ga proberen om ze daar zo goed mogelijk bij te helpen.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik eet het allerliefste hamburgers. Ik ga heel graag naar de bioscoop. En stiekem ben ik een beetje lui.

Michael Hoogveld – Danslessen

Song & Dance Akademie Zwolle

Over Michael:
Al op jonge leeftijd had ik een grote passie: entertainen! Dansen en zingen deed ik elke dag door (en nu nog steeds 😉 ). Ik begon als kind bij The Sound of Music en na mijn studie aan de Song and Dance Akademie in Zwolle speelde ik in onder andere in: André van Duin Revue & Heerlijk duurt het langst.

Het gaat mij op positiviteit, enthousiasme en genieten in de lessen.

Persoonlijke ontwikkeling vind ik het belangrijkste. Daar heeft elke leerling wat aan in de toekomst.

Een geslaagde dag is voor mij dat iedereen met een grote glimlach de danszaal verlaat en huppelend de danszaal weer in komt de volgende les.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik lust elke dag wel zoute drop!