Onze docenten van locatie IJsselstein

Jamie Kradolfer – Woensdaggroepen
Vooropleiding Codarts Rotterdam & Acteeropleiding Amsterdam 

Over Jamie:
Als meisje van 6 stond ik al in mijn tutu in de balletschool, altijd op de eerste rij, enorm mijn best te doen. Die liefde is nooit overgegaan. Na mijn eerste grote rol in The Sound of Music (Joop van den Ende producties) wist ik het zeker! Zingen, dansen, acteren is GE-WEL-DIG.

Hierna heb ik mij vol gestort op de opleidingen. In 2015 heb ik de acteeropleiding afgerond. Vol trots leef ik iedere dag mijn grote droom en mag ik mijn droom ook met andere jonge dromers delen. Niets geeft mij meer voldoening dan de positieve energie die ik krijg door het vak over te brengen op super enthousiaste kids. Lesgeven bij FanWork is een hobby, waarvan ik mijn beroep heb mogen maken!

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben stiekem nog een groot kind en kan soms lekker gek doen 😉

Roswitha Commandeur
Roswitha Commandeur – Dramalessen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Roswitha:
Tijdens deze studie heeft Roswitha in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland. Ook heeft ze twee solovoorstellingen gespeeld: ‘Tweestrijd’ & ‘Vendetta’ en inspirerende lessen en workshops gevolgd van o.a. Karin Bloemen, Frederik de Groot, Marjolijn Touw en Doris Baten. Sindsdien is zij met veel plezier werkzaam op diverse theaterscholen als zang-, dans- en speldocent. Ook is ze te zien geweest in de internet-commercial van DA ‘Niet meer vechten om sieraden’ en speelde ze diverse keren een gastrol in de kinderserie ‘Tita Toverfeest’. Momenteel treed ze solo op als zangeres, naast haar werk als docent, samen met gitarist Roel Goedhart

Anne Garretsen
Anne Garretsen – Zanglessen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Anne:
Toen ik 9 jaar was heb ik ‘The Pantom of the Opera’ gezien, en ik wist het zeker: ik wil Christine worden! Vele spel-, dans- en privé zanglessen verder, en verscheidene musicals bij musicalverenigingen, werd ik aangenomen op de Frank Sander’ Akademie. Nu volwassen en afgestudeerd, jaag ik nog elke dag mijn droom na: zingend het leven door, en zoveel mogelijk met theater bezig zijn als mogelijk is (voor, achter of op het toneel). Ik vind lesgeven bij FanWork heerlijk, met enthousiaste kinderen lekker zingen, of musicals maken, wie wordt daar nou niet blij van?!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben gek op thee. Door mijn kleine verslaving drink ik zo 3 liter op een dag

Astrid Nijssen
Astrid Nijssen – Danslessen

Koninklijk Conservatorium Brussel – Musical & Willem Nijholt Academie

Over Astrid:
Hoi, ik ben Astrid en geef les bij FanWork. Nadat ik in 1998 voor het eerst de Musical “Oliver” zag, was ik verkocht. Dat wil ik ook! Zanglessen, films naspelen en na het behalen van mijn zwemdiploma mocht ik dan eindelijk op ballet. Dit is sindsdien niet meer veranderd, ik doe niks liever! Daarom is het zo leuk om bij FanWork te mogen werken; de hele dag doen wat je leuk vindt! En daarnaast krijg ik zoveel energie van de leerlingen iets mee te mogen geven van dit mooie vak.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben een chocolade monster! Het liefst eet ik het als ontbijt!