Onze docenten van locatie IJsselstein

Manon van den Berg
Manon van den Berg – Woensdaggroepen

Conservatorium Codarts Rotterdam – Muziektheater

Over Manon:
Ik was zeven jaar toen ik naar mijn eerste musical ging: Peter Pan! Ik was helemaal verkocht en vanaf dat moment wist ik, dit wil ik ook! Op de middelbare school zat ik in de theaterklas en in het weekend zat ik op bij les bij… FanWork. Dit was het begin!
Na mijn middelbare school heb ik eerst een zangopleiding gevolgd bij de Dutch academy of performing arts en vanuit daar ben ik Codarts gaan doen in Rotterdam.
Zingen is toch wel mijn grootste passie. En nu mag ik bij FanWork mijn passie delen en mijn kennis overdragen aan de nieuwe generatie. Ik heb er super veel zin in!

Wat je nog niet weet over mij:
Geef me NOOIT een zak chips. Het maakt niet uit welke smaak of hoe groot de zak is, opeens is de zak helemaal leeg. Jij kan wel raden wie die dan helemaal opgegeten heeft 🙂

Roswitha Commandeur
Roswitha Commandeur – Dramalessen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Roswitha:
Tijdens deze studie heeft Roswitha in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland. Ook heeft ze twee solovoorstellingen gespeeld: ‘Tweestrijd’ & ‘Vendetta’ en inspirerende lessen en workshops gevolgd van o.a. Karin Bloemen, Frederik de Groot, Marjolijn Touw en Doris Baten. Sindsdien is zij met veel plezier werkzaam op diverse theaterscholen als zang-, dans- en speldocent. Ook is ze te zien geweest in de internet-commercial van DA ‘Niet meer vechten om sieraden’ en speelde ze diverse keren een gastrol in de kinderserie ‘Tita Toverfeest’. Momenteel treed ze solo op als zangeres, naast haar werk als docent, samen met gitarist Roel Goedhart

Anne Garretsen
Anne Garretsen – Zanglessen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Anne:
Toen ik 9 jaar was heb ik ‘The Pantom of the Opera’ gezien, en ik wist het zeker: ik wil Christine worden! Vele spel-, dans- en privé zanglessen verder, en verscheidene musicals bij musicalverenigingen, werd ik aangenomen op de Frank Sander’ Akademie. Nu volwassen en afgestudeerd, jaag ik nog elke dag mijn droom na: zingend het leven door, en zoveel mogelijk met theater bezig zijn als mogelijk is (voor, achter of op het toneel). Ik vind lesgeven bij FanWork heerlijk, met enthousiaste kinderen lekker zingen, of musicals maken, wie wordt daar nou niet blij van?!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben gek op thee. Door mijn kleine verslaving drink ik zo 3 liter op een dag

Astrid Nijssen
Astrid Nijssen – Danslessen

Koninklijk Conservatorium Brussel – Musical & Willem Nijholt Academie

Over Astrid:
Hoi, ik ben Astrid en geef les bij FanWork. Nadat ik in 1998 voor het eerst de Musical “Oliver” zag, was ik verkocht. Dat wil ik ook! Zanglessen, films naspelen en na het behalen van mijn zwemdiploma mocht ik dan eindelijk op ballet. Dit is sindsdien niet meer veranderd, ik doe niks liever! Daarom is het zo leuk om bij FanWork te mogen werken; de hele dag doen wat je leuk vindt! En daarnaast krijg ik zoveel energie van de leerlingen iets mee te mogen geven van dit mooie vak.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben een chocolade monster! Het liefst eet ik het als ontbijt!