Onze docenten van locatie Tiel

Lotte Haen
Lotte Haen – Dramalessen & woensdaggroepen

Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Lotte:
Hoi, ik ben Lotte! Als klein meisje heb ik zelf lessen en producties gedaan bij FanWork. Nadat ik uit dit warme nest kroop, belande ik bij de Frank Sandes Akademie. Ik heb daar in 4 jaar alles mogen leren over het musicalvak. In mijn laatste jaar mocht ik als stage mee doen in de mooie musical Rapunzel, Van Hoorne Entertainment. Nu ben ik afgestudeerd en zijn de rollen omgedraaid! Ik mag mijn vleugels uitslaan en zelf aan de slag gaan om mijn kennis over te dragen aan beginnende musicaltalentjes! Lesgeven bij FanWork, wat is dat leuk zeg!!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik Haen van mijn achternaam heet en uit het kippendorp Barneveld kom 🙂

willemijn
Willemijn de Gans- Zanglessen

Song & Dance Academie Zwolle

Over Willemijn:
Dit jaar studeer ik aan de Song & Dance Academie. Mijn grote passie is zingen. Door middel van de vele zanglessen die ik zelf heb gevolgd heb ik mijn stemtechniek op een hoger niveau weten te brengen. Ik vind het super leuk om mijn kennis over te brengen aan anderen!

Op de Song & Dance Academie krijg ik zelf ook lessen in zang, dans en spel en weet daarom ook wat de kinderen voor lessen nodig hebben.
Het aller belangrijkste in mijn lessen vind ik dat iedereen plezier heeft in wat hij/zij doet, want uit plezier en geluk is onze passie voor zingen ontstaan!

Wat je nog niet wist over mij:
Het liefste verf ik elke week mijn haar!

Jill kleinjan
Jill Kleinjan- Danslessen

Dansacademie Utrecht

Over Jill:
Vanaf kinds af aan ben ik bezig met dansen. Na mijn havo besloot ik de dansacademie in Utrecht te volgen. In het laatste jaar mocht ik stage gaan lopen bij het Holland Show Ballet. Ik was te zien in de dinnershows en ik mocht de rol vertolken van Assepoester in de kindershow.

Na mijn opleiding ben ik het werkveld in gegaan als uitvoerend danseres. Ik heb mijzelf ontwikkeld in diverse dansstijlen waaronder showballet/musical. Buiten mijn uitvoerende werkzaamheden verzorg ik ook diverse dansworkshops. En nu mag ik aan de slag als docent bij FanWork.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik dans bijna elke dag voor de spiegel in mijn slaapkamer.