Ons docententeam van locatie Voorschoten

Liliane de Graaf – woensdagmiddaggroepen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Liliane:
Ik begon al op jonge leeftijd met het volgen van vele dans- en zanglessen en na het zien van de musical ‘Fame’ is mijn liefde voor theater ontstaan. Na één jaar vooropleiding musicaltheater aan ‘t conservatorium in Alkmaar ben ik in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater te Amsterdam. Hierna ben ik via mijn oud klasgenootje en vriendin Lisanne bij FanWork terecht gekomen en geef daar tot op heden zang in Leidsche Rijn en de allroundlessen in Wassenaar. Het leukste vind ik het plezier, de gedrevenheid en het zien van de groei bij de leerlingen. Ik hoop nog vele jaren met passie te blijven lesgeven!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben gek op koken en ik kijk graag naar grappige dierenfilmpjes!

 

Bente van den Brand – Dramalessen

Fontys Conservatorium Tilburg

Over Bente:
Ik heb al eerder zangles gegeven bij FanWork Hilversum en in Amsterdam (Talent Classes). Na een paar jaar van diverse optredens en hoofdrollen in o.a. De Soldaat van Oranje en Hartsvrienden ben ik weer terug!
Met veel plezier mag ik dit keer dramalessen geven op een nieuwe locatie, Voorschoten. Ik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en ben na mijn afstuderen alleen maar aan doen waar ik van hou, spelen en lesgeven!

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.bentevandenbrand.nl

Wat je nog niet weer over mij:
Dat ik echt een ontzettende angsthaas ben. Een optreden voor 1000 man, een liedje zingen op televisie.. Dat doe ik even, daar draai ik mijn hand niet voor om!
Maar zet me niet in een achtebaan of een reuzenrat. Nooit van mijn even, ik heb hoogtevrees en ben bang dat ik van schrik flauw val!

 

 
Lotte Vughts – Zanglessen

Conservatorium Haarlem – Muziektheater

Over Lotte:
Als klein meisje was Lotte zingend te vinden bij de kat de hond of het konijn. Maar toen ze op haar 16de haar eerste zangles volgde, sloeg de musical vonk over. Ze brak na een paar jaar onophoudelijk zangoefeningen doen haar studie tot dierenartsassistent af om muziektheater te studeren aan het conservatorium.

Na mijn opleiding heb ik alleen maar leuke dingen mogen doen, spelen en zingen in musicals, lesgeven en samen met mijn beste vriendinnetjes muziektheater maken met ‘de miezemeisjes’

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik per dag zo veel kopjes thee drink dat ik me afvraag of ik niet langzaam verander in een kopje thee.

Jamie Kradolfer – Danslessen

Vooropleiding Codarts Rotterdam & Acteeropleiding Amsterdam 

Over Jamie:
Als meisje van 6 stond ik al in mijn tutu in de balletschool, altijd op de eerste rij, enorm mijn best te doen. Die liefde is nooit overgegaan. Na mijn eerste grote rol in The Sound of Music (Joop van den Ende producties) wist ik het zeker! Zingen, dansen, acteren is GE-WEL-DIG.

Hierna heb ik mij vol gestort op de opleidingen. In 2015 heb ik de acteeropleiding afgerond. Vol trots leef ik iedere dag mijn grote droom en mag ik mijn droom ook met andere jonge dromers delen. Niets geeft mij meer voldoening dan de positieve energie die ik krijg door het vak over te brengen op super enthousiaste kids. Lesgeven bij FanWork is een hobby, waarvan ik mijn beroep heb mogen maken!

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben stiekem nog een groot kind en kan soms lekker gek doen 😉