Onze Talent Classes zijn speciaal voor leerlingen met meer talent én ambitie.

Binnen de lessen zijn onze docenten continu aan het kijken naar de ontwikkeling van de leerlingen. Is uw kind bovenmatig getalenteerd en heeft hij of zij ook de persoonlijkheid om er iets mee te doen, dan kan het zomaar zijn dat uw kind wordt geselecteerd voor onze Talent Classes.

Persoonlijkheid, ontwikkeling én talent
Wij hebben onze mond vol over de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Dat is niet voor niets. Iquote-emili-zolaedereen weet dat, ook als je talent voor hebt, dat je er voor moet willen werken. Wij geven de leerlingen met meer talent alle ruimte om te groeien. Ook persoonlijk, want als je persoonlijke ontwikkeling doormaakt – zelfverzekerder wordt – dan kan het talent pas echt tot zijn recht komen.

Toelating
Vanuit onze reguliere leslocaties worden de leerlingen op het einde van het schooljaar geselecteerd voor onze Talent Classes. Uw kind kan dus pas hierbij komen als hij of zij eerst op een reguliere leslocatie les volgt. Pas dan kunnen we beoordelen of uw kind binnen ons profiel valt.

Succesverhalen
De Talent Classes hebben als doel, de studenten klaar te stomen voor een goede auditie op een Frank Sanders Akademie, Conservatorium etcetera. Door de jaren heen zijn tientallen van onze leerlingen aangenomen op diverse vakopleidingen. Iets waar wij heel trots op zijn.
Veel oud leerlingen zijn te zien in grote landelijke, professionele producties. En wat ook nog eens heel leuk is; enkele zijn zich gaan specialiseren in het doceren en geven nu bij ons les.

Niveaus
We kennen 5 niveaus binnen onze Talent Classes.