Kinder castingbureaus

Is jouw kind gek op dansen, zingen en acteren? Dan is de kans groot dat hij/zij ook geïnteresseerd kan zijn in het krijgen van leuke dans, zang of acteer klusjes. Met enige regelmaat is er vraag naar onze FanWork Musical talenten, zo hebben meerdere van onze leerlingen meegewerkt aan een toffe clip over het leraren tekort voor De Wereld Draait Door – Young & ‘Ik en Sinterklaas’ van oud FanWork docent Jamie. Onwijs leuk en wat doen ze het ongelooflijk goed, daar zijn wij trots op! Maar hoe leuk zou het zijn als je kind dit vaker zou kunnen doen?

Nederland barst van de casting- en modellenbureaus. Een kindercasting bureau is een bedrijf dat zich bezig houdt met het casten van kinderen voor rollen in onder andere de film en televisie wereld. Zij hebben vaak een enorm bestand met kinderen welke zij inzetten voor de binnenkomende aanvragen. Maar wat zijn nou de grootste, betrouwbaarste en leukste kindercasting bureaus van Nederland? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Zaza Kindercasting

ZaZa kindercasting is een castingbureau met een frisse eigen aanpak. Enthousiast, flexibel, creatief en altijd bereikbaar. We houden van snelle, heldere en persoonlijke communicatie. Eerlijkheid en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Ons bestand is origineel en veelzijdig, er schrijven zich dagelijks nieuwe kinderen in bij ons!

Moeder Anne casting

Is je kind tussen de vier en zeventien jaar? Schrijf hem of haar in bij hét kindermodellenbureau van Nederland: Moederannecasting. Voor veel fotografen en regisseurs zijn we het eerste aanspreekpunt als zij een kindmodel zoeken voor hun fotografie- of filmopdrachten. Wil je jouw kind ook als model aanmelden bij het kindermodellenbureau van Nederland? Dat kan eenvoudig op deze site. Lees wel eerst de regels hieronder door.

Jut&Jul casting

Wij zijn een fris en jong castingbureau speciaal voor kinderen en jongeren van 2 tot 20 jaar. Lijkt het je leuk om te acteren voor de camera, eens op een set te staan of een workshop camera-acteren te volgen? Schrijf je dan nu in bij Jut&Jul Casting en wie weet word jij uitgenodigd voor een casting! Jut&Jul Kindercasting is gevestigd in Amsterdam.

Martha Mojet kindercasting

Martha Mojet Kindercasting is een castingbureau voor kinderen en jongeren. We zoeken jonge acteurs die willen spelen in films, televisieseries en reclamefilmpjes. Daarom zijn wij altijd blij met jongens en meisjes in alle soorten, kleuren en maten. Op deze site kun je lezen hoe je je kunt inschrijven, wat een casting is en wat er allemaal gebeurt als je in een productie mag spelen. Alle rode woorden kun je aanklikken voor een korte uitleg. Veel plezier!

Elskes kast

Elskes Kast is sinds 1999 een castingbureau  gespecialiseerd in het casten van kinderen (vanaf 3 jaar) en jongeren (tot 25 jaar). Wij casten en coachen kinderen/jongeren voor films, tv-series, commercials, videoclips en theaterproducties. We hebben de afgelopen jaren de casting en coaching van heel veel jonge acteurs verzorgd voor diverse producties.

Xapp kindercasting

Xapp KinderCasting is een castingbureau en modellenbureau met kinderen uit Nederland en Vlaanderen. Kinderen van Xapp kunnen worden ingezet voor televisie, films, theater, radio, evenementen en modellenwerk. Daarnaast verzorgen wij begeleiding van de kinderen op de set.

FanWork Musicals heeft en is zelf geen castingbureau, maar werkt regelmatig samen met bureaus wanneer er vraag is naar FanWorkers. Wij geven les in zang, dans en spel. Les volgen in deze elementen  welke de kans kan vergroten uitgekozen te worden.
Gratis proefles

Leave a Reply

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com