Leuke nieuwtjes

On Your Feet de Musical

Recordaantal FanWorkers met voetjes van de vloer tijdens On Your Feet de Musical

Zondag 3 juni waren ruim 350 stoelen, in het Beatrixtheater in Utrecht, gevuld met FanWork leerlingen, ouders en docenten. Swingend de zaal door tijdens de muzikale spetterende musical On Your Feet. Vol bewondering keken de aanstormende musicalsterren naar hun voorbeelden op het toneel, dromend van een toekomst op datzelfde podium.

FanWork Leuke Dingen Dag 2018

Ieder jaar organiseert FanWork Musicals een FanWork Leuke Dingen Dag. Een dag waarop alle FanWorkers inclusief ouders en docenten iets leuks gaan doen met elkaar. Een dag die ook nog eens een inspirerende werking heeft op alle musicalsterretjes van FanWork Musicals. Dit keer was de musical On Your Feet aan de beurt. Het dak ging eraf. Wat een spetterende voorstelling. “Ik heb helemaal zin om te dansen”, vertelde één van de leerlingen na afloop van de show.

In de pauze zijn we met z’n allen op de foto gegaan. Het was even passen en meten maar het is gelegenheidsfotograaf Marcel Leicher gelukt om een super toffe FanWork Leuke Dingen Dag foto te maken.

Vlogster Mijntje

FanWork Musicals heeft een eigen vlogster, Mijntje. Voorafgaande aan de show had Mijntje de eer om een backstage tour te krijgen van niemand minder dan Vajèn van den Bosch, de hoofdrolspeelster van On Your Feet. Zij mocht de kleedkamers bekijken, de kap en grime en nog veel meer. Het gehele vlog verslag komt zeer binnenkort op ons Youtube kanaal te staan.

Eindshow FanWork Musicals

Het was voor de leerlingen van FanWork een leerzaam uitje omdat ze zelf hard aan het repeteren zijn voor ‘De Eindshow’ en zo één en ander af konden kijken van de professionals. Begin juli krijgen alle FanWorkers een eigen moment of fame op het grote podium van de Schouwburg Amstelveen.

Wil je nog tickets bemachtigen? Doe dat dan snel hier!

 

Leave a Reply

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com