Alledaags nieuws

Stop met pesten!

Hartverscheurende video van jongen die het pesten niet meer aan kan: “Waarom doen ze dit”

Hartverscheurende video: “Dit is niet oké!”
Pesten kan een enorme impact hebben op een kind. De Amerikaanse Keaton Jones is helaas slachtoffer van pesters. In een noodkreet plaatste zijn moeder Kimberly een video online, waarin hij laat zien hoeveel impact zoiets op iemand kan hebben. Gelukkig is hij niet alleen: de video van Keaton gaat viral, hij krijgt steun van over de hele wereld #standwithkeaton. 

“Dit is niet goed!”

Toen Keaton voor de zoveelste keer werd gepest tijdens de lunch belde hij zijn moeder op om ‘m weer op te halen van school. Op verzoek van Keaton zelf maakte zij in de auto onderstaand filmpje van hem. In tranen vraagt hij zich af waarom de pesters dit doen? Waarom besmeuren ze hem met eten? Wáárom zeggen ze dat hij een lelijke neus heeft? En waarom doen ze dit? “Dit is niet goed”, zo geeft het jochie huilend aan in de auto.

Wij zijn tegen pesten!

Ook wij bij FanWork Musicals zijn TEGEN pesten. Gelukkig krijgt de jongen steun van over de hele wereld. Het Facebookbericht van moeder Kimberly is al meer dan 18 miljoen keer gedeeld en bekende Amerikanen, zoals sporters en artiesten, steunen hem! #standwithkeaton.

Bron: RTL NIEUWS

Leave a Reply

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com