Stop met pesten! | FanWork Musicals

Posted by | February 27, 2018 | Alledaags nieuws | No Comments

Hartverscheurende video van jongen die het pesten niet meer aan kan: “Waarom doen ze dit”

Hartverscheurende video: “Dit is niet oké!”
Pesten kan een enorme impact hebben op een kind. De Amerikaanse Keaton Jones is helaas slachtoffer van pesters. In een noodkreet plaatste zijn moeder Kimberly een video online, waarin hij laat zien hoeveel impact zoiets op iemand kan hebben. Gelukkig is hij niet alleen: de video van Keaton gaat viral, hij krijgt steun van over de hele wereld #standwithkeaton. 

“Dit is niet goed!”

Toen Keaton voor de zoveelste keer werd gepest tijdens de lunch belde hij zijn moeder op om ‘m weer op te halen van school. Op verzoek van Keaton zelf maakte zij in de auto onderstaand filmpje van hem. In tranen vraagt hij zich af waarom de pesters dit doen? Waarom besmeuren ze hem met eten? Wáárom zeggen ze dat hij een lelijke neus heeft? En waarom doen ze dit? “Dit is niet goed”, zo geeft het jochie huilend aan in de auto.

Wij zijn tegen pesten!

Ook wij bij FanWork Musicals zijn TEGEN pesten. Gelukkig krijgt de jongen steun van over de hele wereld. Het Facebookbericht van moeder Kimberly is al meer dan 18 miljoen keer gedeeld en bekende Amerikanen, zoals sporters en artiesten, steunen hem! #standwithkeaton.

Bron: RTL NIEUWS

About Jamie Kradolfer

Jamie houdt zich bezig met de marketing, communicatie & PR van FanWork. Daarnaast is ze ook één van de musicaldocenten bij FanWork. "Omdat ik ook werkzaam ben in de praktijk, ben ik dagelijks bezig met het waarmaken en toepassen van onze belofte. We willen kinderen meer dan alleen musicalles geven. We willen dat kinderen trots zijn op hun eigen authenticiteit en we helpen ze deze verder te ontwikkelen en te omarmen."

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Natuurlijk is je kind welkom voor een gratis proefles! Klik hier