Onze docenten van locatie Amsterdam

 

Sabrina Steeman – Danslessen & woensdaggroepen (groep 1/2 en 3/4)
Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Sabrina:
Voor mijn opleiding, Frank Sanders Akademie, heb ik in 3 musical producties gestaan waaronder Annie. Ook heb ik de vooropleiding dans op de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam gevolgd. Na de opleiding ben ik vrij snel les gaan geven, o.a bij Fanwork, waar ik dankzij een vriendin die daar toen les gaf terecht kwam. Met veel plezier geef ik les aan de leerlingen in Amsterdam. Wat ik belangrijk vind in de lessen is dat de leerlingen plezier hebben, groeien, durven en met een glimlach de les uitlopen.

Maartje van der Heijden – Dramalessen
Acteeropleiding de Trap

Over Maartje:
Toen ik acht jaar oud was speelde in mee in een voorstelling van de toneelgroep van het dorp waarin ik ben opgegroeid. Ik speelde Huuf de Heks en kwam op een bezem (die ik van de zenuwen verkeerd om hield) het podium over gevlogen. Wat vond ik het spannend, maar vooral: wat vond ik het leuk! Zo leuk dat ik er nooit meer mee ben opgehouden.

Na mijn middelbare school ben ik in Utrecht pedagogiek gaan studeren. Toen ik daar mee klaar was ben ik naar Theaterschool “de Trap” in Amsterdam gegaan. Daar ben ik afgestudeerd als theatermaker en als actrice.
Ik heb een eigen bedrijf, DOEK Producties, daarmee maak ik samen met mijn collega musicals op middelbare scholen. Ik werk met heel veel verschillende leerlingen en vind lesgeven één van de leukste dingen om te doen.

Wat je nog niet weet over mij?
Vroeger heb ik heel lang op turnen gezeten en ik vind op mijn handen lopen eigenlijk nog steeds leuker dan op mijn voeten.

Jessica Kaasschieter – Zanglessen
Song & Dance Academie  Zwolle

Over Jessica:
Zingen is heerlijk! Zingen is passie! Omdat ik het zo leuk vind heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Ik heb Musicaltheater gestudeerd aan de Song & Dance Academie in Zwolle. Daarna een specialisatie op de Koningstheateracademie in Den Bosch en nu volg ik was losse lessen op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Omdat elke stem anders is staat bij mij persoonlijke aandacht voorop. Tijdens de lessen zal je steeds beter begrijpen hoe je je stem kan gebruiken. Stapje voor stapje. Alles vanuit plezier want de lessen zijn een feestje! Ook lef is belangrijk en ik zal je helpen je grenzen te verleggen. Als leerlingen met een twinkel in hun ogen, zelfvertrouwen en een glimlach op hun gezicht mijn les verlaten is mijn doel geslaagd!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb een hele leuke website 🙂
www.jessicakaasschieter.com