Onze docenten van locatie Ede

 

 

Savannah 
School voor moderne dans

Over Savannah:
Vanaf mijn 5e levensjaar ben ik te vinden in de dansschool. Ik volgde lessen in Klassiek Ballet en Spitzen, Modern, Jazz, Streetdance en mijn grootste passie: Musical. Hier kwam ik in aanraking met de prachtige combinatie tussen zang, dans en spel. Het was dus geen verrassing dat ik van deze passie ook mijn beroep wilde gaan maken. Ik werd aangenomen op een beroepsopleiding en daar ontdekte ik wat voor invloed dans, muziek en spel kunnen hebben op de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. Na een paar jaar uitvoerend te hebben gewerkt en les te hebben gegeven, ben ik gaan bijscholen in Pedagogiek. Momenteel ben ik bijna afgestudeerd als Kindercoach. Ik vind het fantastisch om in al mijn werk dans-, zang- en spelvormen te gebruiken om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van hun talenten, weerbaarheid en zelfvertrouwen!

Wat je nog niet weet over mij:
In 2009 heb ik zelf als 14-jarig meisje les gehad bij FanWork Musicals! Ik was meteen zo op mijn plek dat ik, na 2 jaar stagelopen bij FanWork, docent ben geworden en nooit meer weg ben gegaan 😀

 

 

Michelle
Conservatorium Artez Arnhem – Muziektheater

Over Michelle:
Vanaf kleins af aan wilde ik eigenlijke niets anders dan zingen. Op mijn middelbare school werd er veel aandacht besteed aan kunstvakken. Ik speelde in de diverse schoolmusicals. Eigenlijk wist ik toen al dat ik hiervan mijn beroep wilde maken. Ik durfde het nog niet hardop te zeggen, want het leek mij onmogelijk.

Maar nu weet ik wel beter! Ik ben mijn droom achterna gegaan en ben na mijn middelbare school aangenomen bij ArtEz Arnhem afdeling muziektheater. Inmiddels ben ik een aantal jaar afgestudeerd en heb ik o.a. gespeeld in Hotel de Grote L (homemade productions) en De Witt of Oranje (Tafel van Vijf) en Toms Magische Speelgoedwinkel (I&L entertainment). Ook heb ik mijn weg gevonden in de nasynchronisatie en in het lesgeven en vind ik het super leuk om mijn enthousiasme met de leerlingen te delen!

Wat je nog niet weet over mij:
Als ik een sirene van een ambulance hoor, probeer ik de sirene altijd na te doen. Goede zangoefening ook 😉