Onze docenten van locatie Ede

Michelle Smit – Zanglessen
Conservatorium ArtEZ Arnhem – Muziektheater

Over Michelle:
Vanaf kleins af aan wilde ik eigenlijke niets anders dan zingen. Op mijn middelbare school werd er veel aandacht besteed aan kunstvakken. Ik speelde in de diverse schoolmusicals. Eigenlijk wist ik toen al dat ik hiervan mijn beroep wilde maken. Ik durfde het nog niet hardop te zeggen, want het leek mij onmogelijk.

Maar nu weet ik wel beter! Ik ben mijn droom achterna gegaan en ben na mijn middelbare school aangenomen bij ArtEz Arnhem afdeling muziektheater. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik o.a. gespeeld in Hotel de Grote L (homemade productions) en De Witte of Oranje (Tafel van Vijf)

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben bang voor vissen en kippen!

  

Savannah Schuurman – Danslessen
School voor moderne dans

Over Savannah:
Vanaf mijn 5e jaar ben ik te vinden in de dansschool. Ik volgde lessen in Klassiek Ballet en Spitzen, Modern, Jazz, Streetdance en mijn grootste passie: Show/Musical. Ook volgde ik op verschillende scholen zanglessen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby ook mijn beroep te gaan maken. Ik vind het heerlijk om door middel van het lesgeven mijn liefde voor dans en musical over te brengen aan de leerlingen!

Wat je nog niet weet over mij:
Zelf heb ik als 14-jarig meisje les gehad bij FanWork in de Musical Factory!

Jelle van der Meulen – Dramalessen
Conservatorium ArtEZ Arnhem – Muziektheater

Conservatorium ArtEZ Arnhem – Muziektheater

Over Jelle:

Van jongs af aan hoort toneelspelen al bij mij. Al vanaf de kleuterklassen van de Vrije School speelde je elk jaar met je klas een toneelstuk en dat deed ik altijd met veel plezier.

Die liefde voor theater heb ik ook na de basisschool vastgehouden toen ik bij een jeugdtheaterschool in een groep kwam die de meest gekke en creatieve eigen voorstellingen maakte en dat vond ik fantastisch! Toen ik later ook begon met zingen en een jaar studeerde aan de Koningstheaterakademie (kleinkunst) was de weg vrij om te gaan voor mijn grote liefde: muziektheater.

Ik wil mijn leerlingen uitdagen om met veel plezier telkens nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken en zo stapje voor stapje te groeien!

Wat je nog niet weet over mij:

Ik ben een enorme fan van taarten bakken! En omdat ik daar eigenlijk nooit tijd voor heb doe ik dat soms midden in de nacht…