Onze docenten van locatie Ede

Michelle Smit – Zanglessen
Conservatorium ArtEZ Arnhem – Muziektheater

Over Michelle:
Vanaf kleins af aan wilde ik eigenlijke niets anders dan zingen. Op mijn middelbare school werd er veel aandacht besteed aan kunstvakken. Ik speelde in de diverse schoolmusicals. Eigenlijk wist ik toen al dat ik hiervan mijn beroep wilde maken. Ik durfde het nog niet hardop te zeggen, want het leek mij onmogelijk.

Maar nu weet ik wel beter! Ik ben mijn droom achterna gegaan en ben na mijn middelbare school aangenomen bij ArtEz Arnhem afdeling muziektheater. Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik o.a. gespeeld in Hotel de Grote L (homemade productions) en De Witte of Oranje (Tafel van Vijf)

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben bang voor vissen en kippen!

  

Savannah Schuurman – Danslessen
School voor moderne dans

Over Savannah:
Vanaf mijn 5e jaar ben ik te vinden in de dansschool. Ik volgde lessen in Klassiek Ballet en Spitzen, Modern, Jazz, Streetdance en mijn grootste passie: Show/Musical. Ook volgde ik op verschillende scholen zanglessen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby ook mijn beroep te gaan maken. Ik vind het heerlijk om door middel van het lesgeven mijn liefde voor dans en musical over te brengen aan de leerlingen!

Wat je nog niet weet over mij:
Zelf heb ik als 14-jarig meisje les gehad bij FanWork in de Musical Factory!

Roelof van der Sar – Dramalessen
Conservatorium Codarts Rotterdam – Muziektheater

Over Roelof:
Ik zing al zolang ik mij kan herinneren. Toen ik vervolgens op de middelbare school de hoofdrol kreeg in de brugklasmusical was ik om. Ik heb mij vanaf toen elk jaar bezig gehouden met musical. Zowel tijdens alle schoolproducties als daarna tijdens mijn studie Biologie in Wageningen. Dus ik besloot auditie te doen voor een opleiding, en werd aangenomen op Codarts Rotterdam afdeling muziektheater. Inmiddels ben ik aan het afstuderen (bijna klaar!) en volg ik naast mijn studie ook de opleiding tot docent. Zingen, dansen en niet te vergeten… SPELEN!! vind ik het allerleukste. Ik ben dan ook enorm blij dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen aan fanatieke leerlingen die dat ook graag doen. Hup, de vloer op!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik zou kunnen verdwalen in een rechte straat, mijn richtingsgevoel is helaas nooit ontwikkeld… 🙂
Verder doe ik altijd pindakaas op mijn brood. Niets lekkerder dan dat!