Onze docenten van locatie Haarlem

 

Marscha Soraya Mac Gillavry – Danslessen & Kleuterlessen

Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Marscha:
Marscha groeide op in Almere waar zij op achtjarige leeftijd dans-, zang- en spellessen ging volgen bij Jouetta’s Danscentrum en de Faust Theaterschool.

Toen zij van haar basisonderwijs naar haar middelbare opleiding ging werd zij aangenomen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Naast haar opleiding aan het Helen Parkhurst Daltoncollege volgde zij, zes jaar lang, lessen bij de Weekend klassen van de Vooropleiding van Lucia Marthas.

In haar examenjaar werd Marscha aangenomen om Nederland te vertegenwoordigen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood, Los Angeles. Dit is vergelijkbaar met de Olympische Spelen, maar dan op het gebied van dans, zang, spel, acteer- en modelwerk. Tijdens dit fenomeen heeft Marscha twee zilveren en één bronzen medaille binnen weten te slepen voor ons koude kikkerlandje in de categorieën Moderne Dans, Song&Dance en Nationale Zang.

Na het avontuur in Amerika is Marscha aangenomen bij de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater. Met deze opleiding heeft zij al in meerdere theaters mogen staan, waaronder het prachtige Koninklijk Theater Carré.

Naast deze fantastische ervaring heeft Marscha ook in meerdere producties mogen staan tijdens haar opleiding. “Mazzeltov” geregisseerd door Albert Klein Kranenburg, “Tussenhaakjes – een ode aan Jos Brink” geregisseerd door Frank Sanders zelve en “Nu of Nooit” geregisseerd door Bas Groenenberg, gechoreografeerd door Peter van Dosselaer en met muzikale begeleiding van Billy Maluw.

In het voorjaar van 2017 is Marscha aangenomen voor een stageplek bij Van Hoorne Entertainment voor Hans en Grietje De Musical. In het theaterseizoen van 2017 – 2018 stond zij in het Ensemble van deze tourende productie en was zij daarnaast ook de Understudy van de rol “Mevrouw van de Beurs”.

Wat je nog niet weet over mij:
Marscha heeft met haar vertolking van het nummer “Hij gelooft in mij” een bronzen medaille gewonnen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood.

Tim Oortman – Dramalessen
Acteerschool 

Over Tim:

Ik ben Tim! Ik ben geboren op 16 september 1990 in Almere. Daar heb ik, omdat ik het leuk vond, danslessen gevolgd en zelfs op circusschool ‘Balans’ gezeten. Ik was altijd de clown. Kon ik niks aan doen. Ik wilde acrobaat zijn! Zij konden super goed op een bal lopen. maar ik kon dat niet. Tot ik wist dat je alles moet leren voordat je het kan!

Mijn passie voor acteren was begonnen toen we Mamma Mia! speelden op het Erfgooiers College in 2006. Vanaf dat jaar ben ik begonnen met acteren. Zo had ik een eerste rol in een film, stemgeluiden gemaakt voor tekenfilmseries en; komedie lessen van Johnny Kraaijkamp, acteerlessen van Peter Post, Willeke van Ammelrooij, Chris Tates, Karim Traïdia, René Asten, en meer.

De kennis die ik heb opgedaan kan ik ook overbrengen. Dat vind ik super leuk!

Ik ben niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen bezig bij verschillende televisieprogramma’s als stand-in kandidaat/presentator bij (camera) repetities.Tijdens de lessen vind ik improvisatie en presenteren leuk om aan te werken en we gaan werken met teksten en beweging! Misschien ook nog een beetje muziek.

Acteermotto: Acteren is doen alsof, terwijl je doet alsof je niet alsof doet. Voor de rest gewoon heel veel plezier hebben!

Tot in de les!

Wat je nog niet weet over mij:
Je zou me misschien een keer op televisie hebben gezien bij de RTL 5 serie BLUF, of de Eurojackpot Commercial “Onhollands Rijk”. Of in de bioscoop bij “Prooi” van Dick Maas. (Www.TimOortman.nl ).

Roelof van der Sar – Zanglessen
Conservatorium Haarlem 

Over Roelof:

Mijn naam is Roelof en ik heb ontzettend veel zin om met de zanglessen in Haarlem te beginnen! Ik heb net een reis op een cruiseschip gemaakt, waar ik een jaar lang als zanger heb gewerkt, maar daarvoor gaf ik al les bij FanWork in Ede. Naast mijn FanWork lessen treed ik op en dirigeer ik ook wat koren. Ik woon in Rotterdam en heb daar ook vier jaar muziektheater gestudeerd aan het conservatorium, hoewel ik daarvoor ook een bachelor Biologie heb gedaan.

Zingen doe ik al mijn hele leven! Ik was (ben…) een groot fan van kinderen voor kinderen, en herinner me nog goed hoe ik al hun liedjes, inclusief bewegingen, performde in de woonkamer. Als ik dat deed, was ik 100% vrij, 100% mezelf, en 100% zonder schaamte. Dat heerlijke gevoel hoop ik in mijn lessen ook te bereiken. Zingen vanuit je tenen, en genieten van hoe goed dat voelt. En de schaamte? Die laten we lekker buiten de deur!

Wat je nog niet weet over mij:

Mijn richtingsgevoel is ontzettend slecht! Ik verdwaal altijd en overal, maar daardoor kom ik wel op plekken waar niemand ooit komt!

Max Sijben – Danslessen
Lucia Marthas Institute for Performing Art 

Over Max:
Max Indy is sinds de zomer van 2019 actief bij Fanwork. Hij is in 2017 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts, waar hij als zowel uitvoerend artiest als docent is opgeleid. Max is actief geweest in maar liefst 3 producties, in Grease das Musical (in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk), daar heeft hij zowel in het ensemble gedanst als de ook de rol van Kenickie vertolkt. In de Bodyguard was hij lid van het ensemble en cover van een bijrol, Ray Court. In de Klokkenluider van de Notre Dame heeft hij de rol van Phoebus, de legerkapitein gespeeld. Naast het spelen in producties geeft Max al meerdere jaren dansles, zangles en toneelles aan kinderen variërend van 8 tot 18 jaar.

Wat jullie nog niet weten over mij:
In mijn vrije tijd doe ik graag aan surfen en snowboarden