Onze docenten van locatie Haarlem

Niniane Everaert – kleutergroepen
Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Muziektheater 

Over Niniane :
Ik ben Niniane, dat spreek je uit als “Nie-nie-en”, maar jullie mogen mij gewoon Nini noemen! Ik ben geboren in Haarlem en begon zelf ook, als klein meisje van zes jaar, al met het volgen van musicallessen! Ik kan me nog goed herinneren hoe heerlijk ik het vond om elke week naar de les te gaan en me even helemaal te verliezen in dat wat mijn grootste passie was en altijd is gebleven!

Ik ben actrice, zangeres en danseres en in de zomer van 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater aan het conservatorium in Tilburg. Naast zelf op de planken staan, vind ik het superleuk om alles wat ik geleerd heb over te brengen op anderen! Ook schrijf ik mijn eigen liedjes, gedichten en theatervoorstellingen!

Wat je nog niet weet over mij:
Voordat ik Muziektheater ging studeren heb ik eerst Musicaltheater gestudeerd aan de dansacademie!
En mijn allergrootste droom is om ooit in Wenen de rol van keizerin Elisabeth te mogen spelen!

Tim Oortman – Dramalessen
Acteerschool 

Over Tim:

Ik ben Tim! Ik ben geboren op 16 september 1990 in Almere. Daar heb ik, omdat ik het leuk vond, danslessen gevolgd en zelfs op circusschool ‘Balans’ gezeten. Ik was altijd de clown. Kon ik niks aan doen. Ik wilde acrobaat zijn! Zij konden super goed op een bal lopen. maar ik kon dat niet. Tot ik wist dat je alles moet leren voordat je het kan!

Mijn passie voor acteren was begonnen toen we Mamma Mia! speelden op het Erfgooiers College in 2006. Vanaf dat jaar ben ik begonnen met acteren. Zo had ik een eerste rol in een film, stemgeluiden gemaakt voor tekenfilmseries en; komedie lessen van Johnny Kraaijkamp, acteerlessen van Peter Post, Willeke van Ammelrooij, Chris Tates, Karim Traïdia, René Asten, en meer.

De kennis die ik heb opgedaan kan ik ook overbrengen. Dat vind ik super leuk!

Ik ben niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen bezig bij verschillende televisieprogramma’s als stand-in kandidaat/presentator bij (camera) repetities.Tijdens de lessen vind ik improvisatie en presenteren leuk om aan te werken en we gaan werken met teksten en beweging! Misschien ook nog een beetje muziek.

Acteermotto: Acteren is doen alsof, terwijl je doet alsof je niet alsof doet. Voor de rest gewoon heel veel plezier hebben!

Tot in de les!

Wat je nog niet weet over mij:
Je zou me misschien een keer op televisie hebben gezien bij de RTL 5 serie BLUF, of de Eurojackpot Commercial “Onhollands Rijk”. Of in de bioscoop bij “Prooi” van Dick Maas. (Www.TimOortman.nl ).

Roelof van der Sar – Zanglessen
Conservatorium Haarlem 

Over Roelof:

Mijn naam is Roelof en ik heb ontzettend veel zin om met de zanglessen in Haarlem te beginnen! Ik heb net een reis op een cruiseschip gemaakt, waar ik een jaar lang als zanger heb gewerkt, maar daarvoor gaf ik al les bij FanWork in Ede. Naast mijn FanWork lessen treed ik op en dirigeer ik ook wat koren. Ik woon in Rotterdam en heb daar ook vier jaar muziektheater gestudeerd aan het conservatorium, hoewel ik daarvoor ook een bachelor Biologie heb gedaan.

Zingen doe ik al mijn hele leven! Ik was (ben…) een groot fan van kinderen voor kinderen, en herinner me nog goed hoe ik al hun liedjes, inclusief bewegingen, performde in de woonkamer. Als ik dat deed, was ik 100% vrij, 100% mezelf, en 100% zonder schaamte. Dat heerlijke gevoel hoop ik in mijn lessen ook te bereiken. Zingen vanuit je tenen, en genieten van hoe goed dat voelt. En de schaamte? Die laten we lekker buiten de deur!

Wat je nog niet weet over mij:

Mijn richtingsgevoel is ontzettend slecht! Ik verdwaal altijd en overal, maar daardoor kom ik wel op plekken waar niemand ooit komt!

Aniek Mommers – Danslessen
Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Musicaltheater

Over Aniek:
Mijn naam is Aniek! Ik woon momenteel in Amsterdam, maar ben geboren in het mooie Limburgse dorpje Helden. Al van jongs af aan ben ik bezig met dansen, zingen en acteren. Hoewel ik als klein meisje af en toe best verlegen kon zijn, was daar niks meer van te merken zodra ik op een podium stond. Nadat ik voor het eerst naar een musical was gaan kijken wist ik het zeker: dit is wat ik wil, of sterker nog, móet doen!! Dus ben ik keihard gaan werken om die droom werkelijkheid te maken en in 2018 mocht ik mijn diploma Musicaltheater van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg in ontvangst nemen.

In de Nederlandse theaters was ik al te zien in de thrillermusical ‘Shock’ en ik heb op een cruiseschip mogen werken als zangeres. En hopelijk staan mij nog meer van zulke mooie avonturen te wachten.

De grote passie die ik heb voor het musicalvak deel ik heel graag met anderen en ik heb dan ook ontzettend veel zin om mijn plezier in het dansen over te gaan brengen in de lessen.

Mijn levensmotto: Dream big, live even bigger!

Wat jullie nog niet weten over mij:
Eén van mijn dromen is om ooit Nederland te mogen vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival!