Onze docenten van locatie Haarlem

 

 

Jip 
Conservatorium Rotterdam – Muziektheater Codarts

Over Jip:
Ooit is het bij mij allemaal begonnen toen ik zelf bij FanWork op les kwam.
Ik heb destijds in de producties Jungle Book, Anastasia en Oliver in New York gespeeld, waar ik zelfs de hoofdrol Rebecca mocht spelen.
Dat vond ik zo leuk, dat ik van theater mijn beroep wilde maken!

Ik ben gaan studeren op Codarts, het conservatorium in Rotterdam, waar ik de opleiding Muziektheater heb gevolgd en afgelopen jaar ben afgestudeerd. Ik vind het dan ook super leuk dat ik nu les mag geven op de plek waar het voor mij ooit allemaal is begonnen!

Naast dat ik les geef bij FanWork heb ik een muziektheatercollectief: ‘De SATURNERS’, waarmee ik zelf voorstellingen maak en speel, en ben ik ook nog eens fotografe en grafisch ontwerper!

Wat je nog niet weet over mij:
Die toffe popster foto’s die je op de FanWork website en jouw fanwork boekje ziet heb ik gemaakt!

Talitha 
Fontys Academie voor Danseducatie

Over Talitha:

Hoi, ik ben Talitha!

Als klein meisje van drie stapte ik mijn eerste balletles binnen. Hierna ben ik nooit meer gestopt met dansen!

Ik wist al snel dat ik iets met deze passie wilde doen. Ik begon daarom naast mijn middelbare school een dans, zang en theater opleiding, waar ook mijn liefde voor musical groeide. Naast zelf dansen en zingen wilde ik ook graag mijn passie overbrengen aan anderen. Ik koos er daarom voor om naar de Fontys Academie voor Danseducatie te gaan, waar je klaargestoomd wordt tot een volwaardige dansdocent.

Het belangrijkste in mijn lessen vind ik dat iedereen plezier heeft en zich op zijn/haar plek voelt. Op deze manier kan een leerling groeien en het beste uit zichzelf halen. Wanneer ik een leerling zie genieten, geniet ik ook!

Wat je nog niet over mij wist:
Ik ben een echte boekenworm en kan zo een hele dag zitten lezen. Ook gooi ik overal kaneel in. In mijn yoghurt, smoothie, over ijs, in koffie. Niks is te gek.