Onze docenten van locatie Hilversum

 

 

Roelof 
Conservatorium Haarlem 

Over Roelof:

Mijn naam is Roelof en ik heb ontzettend veel zin om met de zanglessen te beginnen! Ik heb net een reis op een cruiseschip gemaakt, waar ik een jaar lang als zanger heb gewerkt, maar daarvoor gaf ik al les bij FanWork in Ede. Naast mijn FanWork lessen treed ik op en dirigeer ik ook wat koren. Ik woon in Rotterdam en heb daar ook vier jaar muziektheater gestudeerd aan het conservatorium, hoewel ik daarvoor ook een bachelor Biologie heb gedaan.

Zingen doe ik al mijn hele leven! Ik was (ben…) een groot fan van kinderen voor kinderen, en herinner me nog goed hoe ik al hun liedjes, inclusief bewegingen, performde in de woonkamer. Als ik dat deed, was ik 100% vrij, 100% mezelf, en 100% zonder schaamte. Dat heerlijke gevoel hoop ik in mijn lessen ook te bereiken. Zingen vanuit je tenen, en genieten van hoe goed dat voelt. En de schaamte? Die laten we lekker buiten de deur!

Wat je nog niet weet over mij:

Mijn richtingsgevoel is ontzettend slecht! Ik verdwaal altijd en overal, maar daardoor kom ik wel op plekken waar niemand ooit komt!

 

Talitha 
Fontys Academie voor Danseducatie

Over Talitha:

Hoi, ik ben Talitha!

Als klein meisje van drie stapte ik mijn eerste balletles binnen. Hierna ben ik nooit meer gestopt met dansen!

Ik wist al snel dat ik iets met deze passie wilde doen. Ik begon daarom naast mijn middelbare school een dans, zang en theater opleiding, waar ook mijn liefde voor musical groeide. Naast zelf dansen en zingen wilde ik ook graag mijn passie overbrengen aan anderen. Ik koos er daarom voor om naar de Fontys Academie voor Danseducatie te gaan, waar je klaargestoomd wordt tot een volwaardige dansdocent.

Het belangrijkste in mijn lessen vind ik dat iedereen plezier heeft en zich op zijn/haar plek voelt. Op deze manier kan een leerling groeien en het beste uit zichzelf halen. Wanneer ik een leerling zie genieten, geniet ik ook!

Wat je nog niet over mij wist:
Ik ben een echte boekenworm en kan zo een hele dag zitten lezen. Ook gooi ik overal kaneel in. In mijn yoghurt, smoothie, over ijs, in koffie. Niks is te gek.