Onze docenten van locatie Hilversum

Eva ten Hoor – Woensdaggroepen

Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg  – Musicaltheater 

Over Eva:

Al van jongs af aan zing, speel en dans ik. Eén ding wist ik zeker; “ik word zangeres!”.
Tijdens mijn basisschool tijd volgde ik verschillende theater en danslessen. Op mijn middelbare school kreeg ik les van Docent Drama- studenten, vond het heerlijk om bij het jaarlijkse schoolconcert te zingen en volgde individuele zangles. Toen ik me realiseerde dat er musical- en muziektheater opleidingen bestonden die zang, spel en dans combineerde ben ik daar  auditie voor gaan doen.
Ik volgde de HBO opleiding Musicaltheater en tijdens mijn stage jaar mocht ik de rol van Jan spelen in de musical GREASE  van Stage Entertainment, waar ik erg van heb genoten!  In de zomer van 2016 ben ik afgestudeerd. Diezelfde zomer heb ik gespeeld in de voorstelling ‘Late Evening Zomercabaret’ als één van de dames van het showballet in het DelaMar Theater te Amsterdam.

Het aller-leukste aan Musical vind ik dat je acteren, zingen en dansen combineert en het ook nog eens tegelijk kunt uitvoeren; Heerlijk toch?!

Momenteel geef ik op verschillende locaties in Nederland met erg veel enthousiasme musical- , dans-en zanglessen. Vind het erg mooi om te zien hoe blij en gedreven de leerlingen zijn, daar krijg ik energie van.

Wat je nog niet weet van mij:
Ik houd heel erg van lekker samen koken en eet dan soms iets te veel, want dat is zo gezellig!
Ook treed ik liever op voor heel veel mensen in een grote zaal dan dat ik een auditie doe voor maar een paar juryleden, want dat is wel een beetje spannend.


Jip Warmerdam  – dramalessen

Muziektheater Codarts Conservatorium Rotterdam

Over Jip:

Leuk is dat ik zelf ben begonnen met musical lessen bij FanWork.

Ik heb destijds in de producties Jungle Book, Anastasia en Oliver in New York gespeeld, waar ik zelfs de hoofdrol Rebecca mocht spelen! Ik heb eerst kunstacademie in Arnhem gedaan, en ondertussen volgde ik lessen bij de MusicAlll Factory Volwassenen in Tilburg.
Toen ik in 2015 was afgestudeerd aan de kunstacademie besloot ik mijn hart te volgen en toch nog en theateropleiding te gaan doen.

Ik werd aangenomen op Codarts, waar ik momenteel in het laatste jaar zit en elke dag mag doen wat ik het liefste doe!!!

Ik vind het dan ook super leuk om nu les te gaan geven op de plek waar ik ooit ben begonnen, aan leerlingen die het net zo leuk vinden om te zingen dansen en spelen als ik!   

Wat je nog niet weet over mij:
Ik ben ook fotograaf en was dus heel leuk is: die toffe popster foto’s van de fanwork huisstijl heb ik gemaakt! 

Froukje Zuidema – Zanglessen

Muziektheater Codarts  Rotterdam

Over Froukje:
Ik heb al eerder les gegeven bij FanWork in Ede, maar na een jaar in de musical Ciske de Rat te hebben gespeeld, kom ik nu de zanglessen bij FanWork in Hilversum geven!

Zelf was ik als klein kind altijd al dol op muziek en theater, dus ben ik na mijn middelbare school naar Rotterdam vertrokken om daar Muziektheater bij Codarts te gaan studeren. En nu mag ik iedere dag doen wat ik het allerliefste doe; zingen, dansen, acteren en lesgeven!

Wat je nog niet weer over mij:
Ik speel ook nog trompet! En je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor biefstuk met frietjes en chocoladetoffées… daar ben ik echt dol op!

Talitha Verbree – Danslessen

Fontys Academie voor Danseducatie

Over Talitha:

Hoi, ik ben Talitha!

Als klein meisje van drie stapte ik mijn eerste balletles binnen. Hierna ben ik nooit meer gestopt met dansen!

Ik wist al snel dat ik iets met deze passie wilde doen. Ik begon daarom naast mijn middelbare school een dans, zang en theater opleiding, waar ook mijn liefde voor musical groeide. Naast zelf dansen en zingen wilde ik ook graag mijn passie overbrengen aan anderen. Ik koos er daarom voor om naar de Fontys Academie voor Danseducatie te gaan, waar je klaargestoomd wordt tot een volwaardige dansdocent.

Het belangrijkste in mijn lessen vind ik dat iedereen plezier heeft en zich op zijn/haar plek voelt. Op deze manier kan een leerling groeien en het beste uit zichzelf halen. Wanneer ik een leerling zie genieten, geniet ik ook!

Wat je nog niet over mij wist:
Ik ben een echte boekenworm en kan zo een hele dag zitten lezen. Ook gooi ik overal kaneel in. In mijn yoghurt, smoothie, over ijs, in koffie. Niks is te gek.