Onze docenten van locatie Hilversum

 

 

 

 

 

 

 

Isa Gommers – woensdaggroepen (groep 1/2 en 3/4)
Frank Sanders Akademie  voor Musical en Muziektheater

Over Isa:
Als klein meisje dansde en zong ik de hele dag door. Van mijn ouders mocht ik op dansles en daar werd ik dol gelukkig van. Later ging ik ook op musicalles en zangles. In mijn laatste jaar van de middelbare school ging ik naar de vooropleiding Maf Jongeren voor musicaltheater. En het jaar daarop werd ik aangenomen voor de voltijd opleiding bij de Frank Sanders Amademie voor musical & muziektheater, waar ik nu net ben afgestudeerd. Aankomend jaar staat voor mij in het teken van spelen in de kindermusical Omnia, musicallessen geven en mij verder blijven ontwikkelen in acteren, zingen & dansen.

Wat je nog niet weet over mij:
In de kindermusical Omnia mag ik de kwade prinses, een sprookjesboom en een kattige poes spelen… miauww!

 

 

Jip Warmerdam  – dramalessen
Conservatorium Rotterdam – Muziektheater Codarts

Over Jip:
Ooit is het bij mij allemaal begonnen toen ik zelf bij FanWork op les kwam.
Ik heb destijds in de producties Jungle Book, Anastasia en Oliver in New York gespeeld, waar ik zelfs de hoofdrol Rebecca mocht spelen.
Dat vond ik zo leuk, dat ik van theater mijn beroep wilde maken!

Ik ben gaan studeren op Codarts, het conservatorium in Rotterdam, waar ik de opleiding Muziektheater heb gevolgd en afgelopen jaar ben afgestudeerd. Ik vind het dan ook super leuk dat ik nu les mag geven op de plek waar het voor mij ooit allemaal is begonnen!

Naast dat ik les geef bij FanWork heb ik een muziektheatercollectief: ‘De SATURNERS’, waarmee ik zelf voorstellingen maak en speel, en ben ik ook nog eens fotografe en grafisch ontwerper!

Wat je nog niet weet over mij:
Die toffe popster foto’s die je op de FanWork website en jouw fanwork boekje ziet heb ik gemaakt!

Froukje Zuidema – Zanglessen
Codarts  Rotterdam – Muziektheater

Over Froukje:
Ik heb al eerder les gegeven bij FanWork in Ede, maar na een jaar in de musical Ciske de Rat te hebben gespeeld, kom ik nu de zanglessen bij FanWork in Hilversum geven!

Zelf was ik als klein kind altijd al dol op muziek en theater, dus ben ik na mijn middelbare school naar Rotterdam vertrokken om daar Muziektheater bij Codarts te gaan studeren. En nu mag ik iedere dag doen wat ik het allerliefste doe; zingen, dansen, acteren en lesgeven!

Wat je nog niet weer over mij:
Ik speel ook nog trompet! En je kunt mij ‘s nachts wakker maken voor biefstuk met frietjes en chocoladetoffées… daar ben ik echt dol op!

Talitha Verbree – Danslessen
Fontys Academie voor Danseducatie

Over Talitha:

Hoi, ik ben Talitha!

Als klein meisje van drie stapte ik mijn eerste balletles binnen. Hierna ben ik nooit meer gestopt met dansen!

Ik wist al snel dat ik iets met deze passie wilde doen. Ik begon daarom naast mijn middelbare school een dans, zang en theater opleiding, waar ook mijn liefde voor musical groeide. Naast zelf dansen en zingen wilde ik ook graag mijn passie overbrengen aan anderen. Ik koos er daarom voor om naar de Fontys Academie voor Danseducatie te gaan, waar je klaargestoomd wordt tot een volwaardige dansdocent.

Het belangrijkste in mijn lessen vind ik dat iedereen plezier heeft en zich op zijn/haar plek voelt. Op deze manier kan een leerling groeien en het beste uit zichzelf halen. Wanneer ik een leerling zie genieten, geniet ik ook!

Wat je nog niet over mij wist:
Ik ben een echte boekenworm en kan zo een hele dag zitten lezen. Ook gooi ik overal kaneel in. In mijn yoghurt, smoothie, over ijs, in koffie. Niks is te gek.