Onze docenten van locatie Leidsche Rijn

 

 
Nicoline Kooij – Kleuterles (woensdag)

Hogeschool voor de Kunsten – Docent Theater

Over Nicoline:
Ik sta al vanaf mijn zesde met heel veel plezier op het podium. In 2008 ben ik afgestuurd aan Pabo te Arnhem als basisschooldocent en in 2012 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool voor de Kunsten als docent theater. Ik ben via mijn zusje Lisanne bij FanWork terecht gekomen, eerst als invaldocent en nu als de vaste docent op de woensdagen in Leidsche Rijn. Tijdens mijn lessen vind ik plezier erg belangrijk en dat de leerlingen zich ontwikkelen op het gebied van zang, dans en theater. Ik heb het erg naar mijn zin bij FanWork en ik hoop nog veel lessen te mogen geven.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb een hele lieve kat genaamd Draak en ik maak met mijn zusje en vriend poppenvoorstellingen.

Wolter Weulink – Zanglessen (donderdag)

Conservatorium Arnhem  – Muziektheater 

Over Wolter:

Wolter (1991) werd geboren aan de IJssel in Deventer. Na zijn middelbare school vertrok hij naar het Conservatorium te Arnhem waar hij Muziektheater studeerde. Hier studeerde hij in 2013 af met zijn zelfgeschreven solovoorstelling Perfect. Sindsdien is Wolter werkzaam als acteur, zanger, muzikant, componist en stemacteur.

Wat je nog niet weet van mij:
Dat gaat hij je snel verstellen!

Roswitha Commandeur – Dramalessen (donderdag)

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Roswitha:
Tijdens deze studie heeft Roswitha in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland. Ook heeft ze twee solovoorstellingen gespeeld: ‘Tweestrijd’ & ‘Vendetta’ en inspirerende lessen en workshops gevolgd van o.a. Karin Bloemen, Frederik de Groot, Marjolijn Touw en Doris Baten. Sindsdien is zij met veel plezier werkzaam op diverse theaterscholen als zang-, dans- en speldocent. Ook is ze te zien geweest in de internet-commercial van DA ‘Niet meer vechten om sieraden’ en speelde ze diverse keren een gastrol in de kinderserie ‘Tita Toverfeest’. Momenteel treed ze solo op als zangeres, naast haar werk als docent, samen met gitarist Roel Goedhart

Larissa Vulperhorst – Danslessen (donderdag)

Song & Dance Academie Zwolle

Over Larissa:
Muziek zit bij ons de in familie.
Mijn vader is muzikant, dirigent en leraar, en mijn moeder zingt al jaren graag in verschillende koren.
Het is dus niet gek dat ik als klein meisje al graag de hele dag zong!
Op mijn 6e ging ik op dansles, en sindsdien ben ik daar niet meer mee gestopt.

Op de basisschool vond ik de maandafsluiting/groepsmatinee het leukst om te doen, maar toen ik in 2009 mijn eerste musical ‘The Sound of Music’ zag, wist ik het zeker. Dit wil ik later ook!
Op mijn 11e had ik mijn eerste privé zanglessen, en in 2012 ging ik op Musicalles bij De Kom in Nieuwegein.

Na de middelbare school kwam mijn droom uit en ging ik Musicaltheater studeren op de Song&Dance Academie in Zwolle.
Ik ging stage lopen bij Van Hoorne Entertainment, en ben daar nu nog steeds werkzaam.
In de zomer van 2018 heb ik in Het Pauper Paradijs in Carré Amsterdam gespeeld, dat was een fantastische ervaring!
Momenteel tour ik door heel het land met De Kleine Zeemeermin de Musical van Van Hoorne Entertainment, en ook dit geweldig om te doen!!

Naast het spelen vind ik het ook super leuk om les te geven.
Het is heerlijk om mijn passie over te brengen naar kinderen met dezelfde droom als die ik toen had.
Het geeft mij heel veel energie wanneer ik zie dat de kids zich helemaal overgeven aan de les en super enthousiast mee doen.
Dat is wat dit vak zo mooi maakt: gewoon jezelf zijn, doen wat je leuk vind, en je vooral niks aantrekken wat een ander van je vind!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik lijk soms heel serieus, maar stiekem ben ik gewoon nog een klein meisje die een grote Disney fan is en de films geweldig vind!

 

Dewy Vlaardingerbroek – Kleuterlessen (vrijdag) & Danslessen (zaterdag)
Fontys Hogeschool voor de kunsten Tilburg 

Over Dewy:
Hoi, ik ben Dewy en ik ben net afgestudeerd aan de academie voor Danseducatie in Tilburg. Mijn passie voor musical(dans) is ooit begonnen bij FanWork zelf! Ik nam met enorm veel plezier deel aan 3 producties van FanWork. Omdat ik stiekem dansen altijd het leukst vond ben ik daarna op zowel de vooropleiding van Lucia Marthas als Fontys Hogeschool voor de Kunsten beland. Na 4 jaar vooropleiding ben ik uiteindelijk gestart aan de HBO opleiding Docent dans op Fontys, en heb ik inmiddels mijn papiertje in de pocket! Het afgelopen jaar heb ik in Efteling Theaterproductie CARO mogen schitteren waar ik naast dansen ook heel veel toffe acrobatische trucjes mocht doen. Op dit moment doe ik de part time kinderbegeleiding van de musical Anastasia van Stage entertainment Nederland.

In mijn lessen vind ik het plezier in de les enorm belangrijk, ik wil dat de kinderen zich veilig voelen en vriendjes en vriendinnetjes maken. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt en help ik ze een stapje verder in de basisvaardigheden van dans en musical. Iedereen kan dansen op zijn eigen manier!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik ook op het FanWork kantoor werk! 🙂

 
Jessica Kaasschieter – Zanglessen (vrijdag)

Song & Dance Academie Zwolle

Over Jessica:
Zingen is heerlijk! Zingen is passie! Omdat ik het zo leuk vind heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Ik heb Musicaltheater gestudeerd aan de Song & Dance Academie in Zwolle. Daarna een specialisatie op de Koningstheateracademie in Den Bosch en nu volg ik was losse lessen op Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.

Omdat elke stem anders is staat bij mij persoonlijke aandacht voorop. Tijdens de lessen zal je steeds beter begrijpen hoe je je stem kan gebruiken. Stapje voor stapje. Alles vanuit plezier want de lessen zijn een feestje! Ook lef is belangrijk en ik zal je helpen je grenzen te verleggen. Als leerlingen met een twinkel in hun ogen, zelfvertrouwen en een glimlach op hun gezicht mijn les verlaten is mijn doel geslaagd!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb een hele leuke website 🙂
www.jessicakaasschieter.com

Esmee Mardjan – Danslessen (vrijdag) & Zanglessen (zaterdag)

Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg, richting Musicaltheater 

Over Esmee:
Hoi! Ik ben Esmee Mardjan en ik geef zowel dans- als zanglessen bij FanWork.Van kleins af aan volg ik theaterlessen en al snel kwam daar het zingen bij. Ik verzon altijd toneelstukjes en liedjes om op te voeren voor familie en vrienden. Op een gegeven moment ontdekte ik dat ik dansen ook geweldig vond en heb ik tijdens de middelbare school de Vooropleiding Theaterdans in Enschede gevolgd. Na de middelbare school ging ik naar Tilburg om daar de opleiding Musicaltheater te volgen, daar kon ik het zingen, dansen en spelen combineren!

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen in zijn of haar kracht staat. Naast techniek, choreografieën en liedjes leren, werken we ook aan creativiteit en samenwerken. Ik ben benieuwd naar iedereens eigen stem en eigen bewegingen!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik schrijf een eigen kleine voorstelling. Kom je kijken als ie af is?

Caitlin Baanks – Dramalessen (Vrijdag & Zaterdag)

Muziektheater Codarts Conservatorium Rotterdam

Over Caitlin:
Op 12 jarige leeftijd is mijn liefde voor acteren en zingen begonnen bij… jawel, Fanwork!
Na een aantal Fanwork producties en de opleiding “acteur” op Hofplein en “muziektheater” op Codarts Rotterdam mag ik mijzelf zangeres, actrice en theaterdocent noemen.
Ik hou van de veelzijdigheid van het theatervak. De ene dag speel ik mijn eigen kindervoorstelling in een theater, de andere dag mag ik hetgeen wat ik het leukste vind overbrengen op leergierige leerlingen.Naast mijn eigen voorstellingen was ik de afgelopen tijd ook te zien in o.a Powervrouwen3, The Color Purple en Paw Patrol Live.

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik intens gelukkig wordt van skeeleren en paardrijden.