Onze docenten van locatie Leidsche Rijn

 

 
Nicoline – woensdaggroepen
Hogeschool voor de Kunsten – Docent Theater

Over Nicoline:
Ik sta al vanaf mijn zesde met heel veel plezier op het podium. In 2008 ben ik afgestuurd aan Pabo te Arnhem als basisschooldocent en in 2012 ben ik afgestuurd aan de Hogeschool voor de Kunsten als docent theater. Ik ben via mijn zusje Lisanne bij FanWork terecht gekomen, eerst als invaldocent en nu als de vaste docent op de woensdagen in Leidsche Rijn. Tijdens mijn lessen vind ik plezier erg belangrijk en dat de leerlingen zich ontwikkelen op het gebied van zang, dans en theater. Ik heb het erg naar mijn zin bij FanWork en ik hoop nog veel lessen te mogen geven.

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb een hele lieve kat genaamd Draak en ik maak met mijn zusje en vriend poppenvoorstellingen.

 

Roswitha – Donderdaggroepen
Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Roswitha:
Tijdens deze studie heeft Roswitha in diverse voorstellingen gespeeld waarvan twee onder regie van Frank Sanders en de afstudeervoorstelling onder regie van Theo Nijland. Ook heeft ze twee solovoorstellingen gespeeld: ‘Tweestrijd’ & ‘Vendetta’ en inspirerende lessen en workshops gevolgd van o.a. Karin Bloemen, Frederik de Groot, Marjolijn Touw en Doris Baten. Sindsdien is zij met veel plezier werkzaam op diverse theaterscholen als zang-, dans- en speldocent. Ook is ze te zien geweest in de internet-commercial van DA ‘Niet meer vechten om sieraden’ en speelde ze diverse keren een gastrol in de kinderserie ‘Tita Toverfeest’. Momenteel treed ze solo op als zangeres, naast haar werk als docent, samen met gitarist Roel Goedhart

Larissa – Donderdaggroepen
Song & Dance Academie Zwolle

Over Larissa:
Muziek zit bij ons de in familie.
Mijn vader is muzikant, dirigent en leraar, en mijn moeder zingt al jaren graag in verschillende koren.
Het is dus niet gek dat ik als klein meisje al graag de hele dag zong!
Op mijn 6e ging ik op dansles, en sindsdien ben ik daar niet meer mee gestopt.

Op de basisschool vond ik de maandafsluiting/groepsmatinee het leukst om te doen, maar toen ik in 2009 mijn eerste musical ‘The Sound of Music’ zag, wist ik het zeker. Dit wil ik later ook!
Op mijn 11e had ik mijn eerste privé zanglessen, en in 2012 ging ik op Musicalles bij De Kom in Nieuwegein.

Na de middelbare school kwam mijn droom uit en ging ik Musicaltheater studeren op de Song&Dance Academie in Zwolle.
Ik ging stage lopen bij Van Hoorne Entertainment, en ben daar nu nog steeds werkzaam.
In de zomer van 2018 heb ik in Het Pauper Paradijs in Carré Amsterdam gespeeld, dat was een fantastische ervaring!
Momenteel tour ik door heel het land met De Kleine Zeemeermin de Musical van Van Hoorne Entertainment, en ook dit geweldig om te doen!!

Naast het spelen vind ik het ook super leuk om les te geven.
Het is heerlijk om mijn passie over te brengen naar kinderen met dezelfde droom als die ik toen had.
Het geeft mij heel veel energie wanneer ik zie dat de kids zich helemaal overgeven aan de les en super enthousiast mee doen.
Dat is wat dit vak zo mooi maakt: gewoon jezelf zijn, doen wat je leuk vind, en je vooral niks aantrekken wat een ander van je vind!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik lijk soms heel serieus, maar stiekem ben ik gewoon nog een klein meisje die een grote Disney fan is en de films geweldig vind!

 

Dewy – Vrijdag en zaterdaggroepen 
Fontys Hogeschool voor de kunsten Tilburg – Academie voor danseducatie

Over Dewy:
Ik ben Dewy en ik dans al zo lang ik me kan herinneren. Daarom ben ik in 2019 afgestudeerd aan de academie voor Danseducatie in Tilburg. Grappig om te weten is dat mijn passie voor musical en dans lang geleden ooit begonnen is bij FanWork zelf! Na mijn opleiding heb ik een jaar lang mogen schitteren in Efteling Theater productie CARO, waar ik naast dansen ook heel veel toffe acrobatische trucjes mocht doen (ook hoog in de lucht!). Vorig jaar deed ik de part time kinderbegeleiding van Anastasia de musical in Scheveningen en doe ik hier en daar nog wat leuke dans projectjes.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zichtbaar en aanwezig is. Ieder kind moet gezien worden en daarin staat plezier centraal. Ik wil dat de kinderen zich veilig voelen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen en willen maken. Zo kunnen zij samen de passie delen en uitoefenen tijdens de les. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt en help ik ze een stapje verder in de basisvaardigheden van dans en musical. Iedereen kan dansen op zijn eigen manier!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik ook op het FanWork kantoor werk! 🙂

 

Caitlin – Vrijdag en zaterdaggroepen 
Muziektheater Codarts Conservatorium Rotterdam

Over Caitlin:
Op 12 jarige leeftijd is mijn liefde voor acteren en zingen begonnen bij… jawel, Fanwork!
Na een aantal Fanwork producties en de opleiding “acteur” op Hofplein en “muziektheater” op Codarts Rotterdam mag ik mijzelf zangeres, actrice en theaterdocent noemen.
Ik hou van de veelzijdigheid van het theatervak. De ene dag speel ik mijn eigen kindervoorstelling in een theater, de andere dag mag ik hetgeen wat ik het leukste vind overbrengen op leergierige leerlingen.Naast mijn eigen voorstellingen was ik de afgelopen tijd ook te zien in o.a Powervrouwen3, The Color Purple en Paw Patrol Live.

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik intens gelukkig wordt van skeeleren en paardrijden.