Onze docenten van locatie Tiel

 

Marit van den Ouweland – woensdaggroepen (groep 1/2 en 3/4)
Nederlandse Musical Academie 

Over Marit:
Hi! Mijn naam is Marit. Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie. Zover ik me kan herinneren heb ik altijd een liefde gehad voor zingen, acteren en dansen. Nadat ik als kind ervaring heb mogen opdoen in het musical vak was ik om. Vanuit daar heb ik me kunnen ontwikkelen in de musical industrie zowel in binnen als buitenland. Momenteel studeer ik aan het 2e jaar van de Meisner acteertechniek in Den Bosch. De combinatie van zelf op het podium staan en lesgeven vind ik geweldig! Het vult elkaar heel erg aan. Zo kan ik mijn kennis en passie meegeven aan de leerlingen en krijg ik er van hun weer heel veel voor terug!

In mijn lessen vind ik het vooral heel belangrijk dat er een veilige sfeer hangt waar iedereen fouten mag maken. En plezier is natuurlijk het allerbelangrijkste!

Wat je nog niet weet over mij:
Volgt snel

Iris de Kock – Zanglessen
Frank Sander Akademie – Amsterdam 

Over Iris:
Ik ben opgegroeid in de Betuwe, maar sinds een aantal jaar woon ik in Amsterdam. Van kleins af aan wilde ik al iets met musicals gaan doen, dus de keuze was vrij simpel toen ik aangenomen werd bij mijn droomopleiding. Na deze opleiding ben ik veel les gaan geven aan verschillende leeftijdscategorieën en ben ik doorgegroeid tot zang- en musical docent. Naast FanWork geef ik privé zanglessen en ben ik een creative invalkracht op verschillende basisscholen. Verder ben ik op dit moment logopedist in opleiding, om me zo uiteindelijk te gaan specialiseren in de stem.

Ik vind het fantastisch om mijn kennis doorgeven aan kinderen om ook hen te inspireren hun hart te volgen en later iets te gaan doen wat ze leuk vinden!

Wat je nog niet weet over mij:
Ik heb ook zelf bij FanWork in Tiel op les gezeten, waarna ik daarna naar de Talent Class in Amsterdam mocht, hier is mijn liefde voor musical begonnen.

 
Marscha Soraya Mac Gillavry – Danslessen
Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Marscha:
Marscha groeide op in Almere waar zij op achtjarige leeftijd dans-, zang- en spellessen ging volgen bij Jouetta’s Danscentrum en de Faust Theaterschool.

Toen zij van haar basisonderwijs naar haar middelbare opleiding ging werd zij aangenomen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Naast haar opleiding aan het Helen Parkhurst Daltoncollege volgde zij, zes jaar lang, lessen bij de Weekend klassen van de Vooropleiding van Lucia Marthas.

In haar examenjaar werd Marscha aangenomen om Nederland te vertegenwoordigen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood, Los Angeles. Dit is vergelijkbaar met de Olympische Spelen, maar dan op het gebied van dans, zang, spel, acteer- en modelwerk. Tijdens dit fenomeen heeft Marscha twee zilveren en één bronzen medaille binnen weten te slepen voor ons koude kikkerlandje in de categorieën Moderne Dans, Song&Dance en Nationale Zang.

Na het avontuur in Amerika is Marscha aangenomen bij de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater. Met deze opleiding heeft zij al in meerdere theaters mogen staan, waaronder het prachtige Koninklijk Theater Carré.

Naast deze fantastische ervaring heeft Marscha ook in meerdere producties mogen staan tijdens haar opleiding. “Mazzeltov” geregisseerd door Albert Klein Kranenburg, “Tussenhaakjes – een ode aan Jos Brink” geregisseerd door Frank Sanders zelve en “Nu of Nooit” geregisseerd door Bas Groenenberg, gechoreografeerd door Peter van Dosselaer en met muzikale begeleiding van Billy Maluw.

In het voorjaar van 2017 is Marscha aangenomen voor een stageplek bij Van Hoorne Entertainment voor Hans en Grietje De Musical. In het theaterseizoen van 2017 – 2018 stond zij in het Ensemble van deze tourende productie en was zij daarnaast ook de Understudy van de rol “Mevrouw van de Beurs”.

Wat je nog niet weet over mij:
Marscha heeft met haar vertolking van het nummer “Hij gelooft in mij” een bronzen medaille gewonnen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood.

 
Dorine Meijerhof – Dramalessen
Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Dorine:
Als kind wou ik als niks liever dan acteren, ik verzon zelf toneelstukjes, speelde hele afleveringen van televisieseries na en was de hele dag alleen maar aan het zingen. Niet zo gek dus dat ik na mijn middelbare school auditie deed voor de Frank Sanders Akademie voor muziek en musicaltheater en hier ook werd aangenomen!

Na mijn studie was ik te zien in de thrillermusical shock van theater Terra en begon ik al snel met lesgeven. Toen ik hoorde dat ze bij fanwork een speldocent zochten heb ik snel gesolliciteerd, twee van mijn oud klasgenootjes geven namelijk zang en dansles bij fanwork en het leek me ontzettend leuk om samen met hun les te gaan geven!

In mijn lessen staat plezier en een goeie sfeer voorop! Ik wil elke leerling de basis van theater mee geven en ze echt wat leren, maar mijn doel is vooral dat de leerlingen elke zaterdagochtend niet kunnen wachten tot ze weer naar Fanwork mogen.

Wat je nog niet weet over mij:
Naast dat ik werk bij Fanwork, werk ik als zingende serveerster in restaurant Pasta e Basta!