Onze docenten van locatie Tiel

Eva Jonker – Woensdaggroepen

Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Eva:
Volgt snel

Wat je nog niet weet over mij:
Gaat ze jullie snel vertellen 😉

Lotte Haen – Dramalessen

Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Lotte:
Hoi, ik ben Lotte! Als klein meisje heb ik zelf lessen en producties gedaan bij FanWork. Nadat ik uit dit warme nest kroop, belande ik bij de Frank Sandes Akademie. Ik heb daar in 4 jaar alles mogen leren over het musicalvak. In mijn laatste jaar mocht ik als stage mee doen in de mooie musical Rapunzel, Van Hoorne Entertainment. Nu ben ik afgestudeerd en zijn de rollen omgedraaid! Ik mag mijn vleugels uitslaan en zelf aan de slag gaan om mijn kennis over te dragen aan beginnende musicaltalentjes! Lesgeven bij FanWork, wat is dat leuk zeg!!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik Haen van mijn achternaam heet en uit het kippendorp Barneveld kom 🙂

Iris de Kock – Zanglessen

Frank Sander Akademie – Amsterdam 

Over Iris:
Mijn liefde voor theater begon bij het zien van de musical Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer? Helaas stonden we die dag ontzettend in de file, dus heb ik alleen de tweede helft kunnen zien. Gelukkig was achteraf de dvd te koop en die heb ik een stuk of honderd keer gezien. Vanaf dat moment ging ik zelf op musical les bij FanWork. Eerst in Geldermalsen, toen verhuisde we naar Tiel en daarna mocht ik naar de Talent Class in Amsterdam. Nu ik ben afgestudeerd vind ik het een grote eer om mijn kennis door de geven op de plek waar ik zelf begonnen ben.  

Wat je nog niet weet over mij:
Ik eet iedere dag wel een augurk.

Marscha Soraya Mac Gillavry – Danslessen

Frank Sanders Akademie – Amsterdam

Over Marscha:
Marscha groeide op in Almere waar zij op achtjarige leeftijd dans-, zang- en spellessen ging volgen bij Jouetta’s Danscentrum en de Faust Theaterschool.

Toen zij van haar basisonderwijs naar haar middelbare opleiding ging werd zij aangenomen bij de Lucia Marthas Dansacademie. Naast haar opleiding aan het Helen Parkhurst Daltoncollege volgde zij, zes jaar lang, lessen bij de Weekend klassen van de Vooropleiding van Lucia Marthas.

In haar examenjaar werd Marscha aangenomen om Nederland te vertegenwoordigen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood, Los Angeles. Dit is vergelijkbaar met de Olympische Spelen, maar dan op het gebied van dans, zang, spel, acteer- en modelwerk. Tijdens dit fenomeen heeft Marscha twee zilveren en één bronzen medaille binnen weten te slepen voor ons koude kikkerlandje in de categorieën Moderne Dans, Song&Dance en Nationale Zang.

Na het avontuur in Amerika is Marscha aangenomen bij de Frank Sanders Akademie voor Musical- en Muziektheater. Met deze opleiding heeft zij al in meerdere theaters mogen staan, waaronder het prachtige Koninklijk Theater Carré.

Naast deze fantastische ervaring heeft Marscha ook in meerdere producties mogen staan tijdens haar opleiding. “Mazzeltov” geregisseerd door Albert Klein Kranenburg, “Tussenhaakjes – een ode aan Jos Brink” geregisseerd door Frank Sanders zelve en “Nu of Nooit” geregisseerd door Bas Groenenberg, gechoreografeerd door Peter van Dosselaer en met muzikale begeleiding van Billy Maluw.

In het voorjaar van 2017 is Marscha aangenomen voor een stageplek bij Van Hoorne Entertainment voor Hans en Grietje De Musical. In het theaterseizoen van 2017 – 2018 stond zij in het Ensemble van deze tourende productie en was zij daarnaast ook de Understudy van de rol “Mevrouw van de Beurs”.

Wat je nog niet weet over mij:
Marscha heeft met haar vertolking van het nummer “Hij gelooft in mij” een bronzen medaille gewonnen bij de World Championships of Performing Arts te Hollywood.