Onze docenten van locatie Tiel

 

Bernice
Fontys Hogeschool voor de Kunsten – Musicaltheater.

Over Bernice:
Volgt snel

Wat je nog niet weet over mij:
Volgt snel

 
Nina 
Theaterwetenschappen – Universiteit van A’dam & docerend theatermaker – Fontys Hogeschool in Tilburg

Over Nina

Hoi! Ik ben Nina Schelvis. Tijdens mijn studietijd speelde ik bij Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!). Hier mocht ik, na verschillende productieteams en commissies, ook een jaar de bestuursfunctie regisseurszaken op mij nemen. Een jaar later liep ik stage bij Hummelinck Stuurman Theaterproducties. Ik hielp als regie- en productieassistent mee aan de voorstellingen De tolk van Java (regie: Olivier Diepenhorst) en De liefde begraven (regie: Peter de Baan). Sinds mijn stage ben ik af en toe nog steeds betrokken bij (intussen) Korsthals Stuurman Theaterproducties. Zo heb ik ook mee mogen werken aan Enkele Reis (regie: Bruun Kuijt), Schuld of Onschuld – De droommoord (regie: Pitt de Grooth) en Hoog Spel (regie: Bruun Kuijt).

Door deze ervaringen merkte ik dat ik met mijn theoretische kennis meer de praktijk in wilde. Daarom besloot ik de deeltijdopleiding Docerend Theatermaker in Tilburg te volgen. Tijdens mijn studie heb ik o.a. stagegelopen als docent bij Zaans Toneelhuis Theatermijn, maar ook op de educatieafdeling bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Momenteel geef ik les bij FanWork in Tiel en Voorschoten en werk ik daarnaast als coach/workshop docent voor Golden Cage.

Ik ben een enthousiaste en gedreven docent, die haar lessen kenmerkt door structuur en regelmaat. Ik beschik over een grote passie voor musical en doe niets liever dan die passie overbrengen op leuke en vernieuwende wijze. Individuele aandacht vind ik ontzettend belangrijk evenals het combineren van de kunstvormen zang, dans en acteren, waar FanWork bij uitstek de plek voor is.