Ons docententeam van locatie Voorschoten

Iris de Kock – woensdagmiddaggroepen

Frank Sanders Akademie Amsterdam

Over Iris:
Mijn liefde voor theater begon bij het zien van de musical Kunt U Mij De Weg Naar Hamelen Vertellen Meneer? Helaas stonden we die dag ontzettend in de file, dus heb ik alleen de tweede helft kunnen zien. Gelukkig was achteraf de dvd te koop en die heb ik een stuk of honderd keer gezien. Vanaf dat moment ging ik zelf op musical les bij FanWork. Eerst in Geldermalsen, toen verhuisde we naar Tiel en daarna mocht ik naar de Talent Class in Amsterdam. Nu ik ben afgestudeerd vind ik het een grote eer om mijn kennis door de geven op de plek waar ik zelf begonnen ben.  

Wat je nog niet weet over mij:
Ik eet iedere dag wel een augurk.

 

Bente van den Brand – Dramalessen

Fontys Conservatorium Tilburg

Over Bente:
Ik heb al eerder zangles gegeven bij FanWork Hilversum en in Amsterdam (Talent Classes). Na een paar jaar van diverse optredens en hoofdrollen in o.a. De Soldaat van Oranje en Hartsvrienden ben ik weer terug!
Met veel plezier mag ik dit keer dramalessen geven op een nieuwe locatie, Voorschoten. Ik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en ben na mijn afstuderen alleen maar aan doen waar ik van hou, spelen en lesgeven!

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.bentevandenbrand.nl

Wat je nog niet weer over mij:
Dat ik echt een ontzettende angsthaas ben. Een optreden voor 1000 man, een liedje zingen op televisie.. Dat doe ik even, daar draai ik mijn hand niet voor om!
Maar zet me niet in een achtebaan of een reuzenrat. Nooit van mijn even, ik heb hoogtevrees en ben bang dat ik van schrik flauw val!

 

 
Lotte Vughts – Zanglessen

Conservatorium Haarlem – Muziektheater

Over Lotte:
Als klein meisje was Lotte zingend te vinden bij de kat de hond of het konijn. Maar toen ze op haar 16de haar eerste zangles volgde, sloeg de musical vonk over. Ze brak na een paar jaar onophoudelijk zangoefeningen doen haar studie tot dierenartsassistent af om muziektheater te studeren aan het conservatorium.

Na mijn opleiding heb ik alleen maar leuke dingen mogen doen, spelen en zingen in musicals, lesgeven en samen met mijn beste vriendinnetjes muziektheater maken met ‘de miezemeisjes’

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik per dag zo veel kopjes thee drink dat ik me afvraag of ik niet langzaam verander in een kopje thee.

Jamie Kradolfer – Danslessen

Codarts Rotterdam & Acteeropleiding Amsterdam 

Over Jamie:
Als meisje van 6 stond ik al in mijn tutu in de balletschool, altijd op de eerste rij, enorm mijn best te doen. Die liefde is nooit overgegaan. Na mijn eerste grote rol in The Sound of Music (Joop van den Ende producties) wist ik het zeker! Zingen, dansen, acteren is GE-WEL-DIG.

Hierna heb ik mij vol gestort op de opleidingen. In 2015 heb ik de acteeropleiding afgerond. Vol trots leef ik iedere dag mijn grote droom en mag ik mijn droom ook met andere jonge dromers delen. Niets geeft mij meer voldoening dan de positieve energie die ik krijg door het vak over te brengen op super enthousiaste kids. Lesgeven bij FanWork is een hobby, waarvan ik mijn beroep heb mogen maken!

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben stiekem nog een groot kind en kan soms lekker gek doen 😉