Ons docententeam van locatie Voorschoten

 

Bente – woensdag -en vrijdaggroepen
Fontys Conservatorium Tilburg

Over Bente:
Ik heb al eerder zangles gegeven bij FanWork Hilversum en in Amsterdam (Talent Classes). Na een paar jaar van diverse optredens en hoofdrollen in o.a. De Soldaat van Oranje en Hartsvrienden ben ik weer terug!
Met veel plezier mag ik dit keer dramalessen geven op een nieuwe locatie, Voorschoten. Ik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en ben na mijn afstuderen alleen maar aan doen waar ik van hou, spelen en lesgeven!

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.bentevandenbrand.nl

Wat je nog niet weer over mij:
Dat ik echt een ontzettende angsthaas ben. Een optreden voor 1000 man, een liedje zingen op televisie.. Dat doe ik even, daar draai ik mijn hand niet voor om!
Maar zet me niet in een achtebaan of een reuzenrat. Nooit van mijn even, ik heb hoogtevrees en ben bang dat ik van schrik flauw val!

 

 
Nina 
Theaterwetenschappen – Universiteit van Amsterdam & docerend theatermaker – Fontys Hogeschool in Tilburg

Over Nina

Hoi! Ik ben Nina Schelvis. Tijdens mijn studietijd speelde ik bij Studenten Toneelvereniging Amsterdam (STA!). Hier mocht ik, na verschillende productieteams en commissies, ook een jaar de bestuursfunctie regisseurszaken op mij nemen. Een jaar later liep ik stage bij Hummelinck Stuurman Theaterproducties. Ik hielp als regie- en productieassistent mee aan de voorstellingen De tolk van Java (regie: Olivier Diepenhorst) en De liefde begraven (regie: Peter de Baan). Sinds mijn stage ben ik af en toe nog steeds betrokken bij (intussen) Korsthals Stuurman Theaterproducties. Zo heb ik ook mee mogen werken aan Enkele Reis (regie: Bruun Kuijt), Schuld of Onschuld – De droommoord (regie: Pitt de Grooth) en Hoog Spel (regie: Bruun Kuijt).

Door deze ervaringen merkte ik dat ik met mijn theoretische kennis meer de praktijk in wilde. Daarom besloot ik de deeltijdopleiding Docerend Theatermaker in Tilburg te volgen. Tijdens mijn studie heb ik o.a. stagegelopen als docent bij Zaans Toneelhuis Theatermijn, maar ook op de educatieafdeling bij Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Momenteel geef ik les bij FanWork in Tiel en Voorschoten en werk ik daarnaast als coach/workshop docent voor Golden Cage.

Ik ben een enthousiaste en gedreven docent, die haar lessen kenmerkt door structuur en regelmaat. Ik beschik over een grote passie voor musical en doe niets liever dan die passie overbrengen op leuke en vernieuwende wijze. Individuele aandacht vind ik ontzettend belangrijk evenals het combineren van de kunstvormen zang, dans en acteren, waar FanWork bij uitstek de plek voor is.

 

 
Lucas
Frank Sanders’ akademie voor Musicaltheater

Over Lucas

Hoi!
Mijn naam is Lucas van den Elshout en ik ben zangdocent bij Fanwork in Voorschoten. Ik heb in 2016 mijn opleiding aan de Frank Sanders’ Akademie voor Musicaltheater afgerond in Amsterdam.

Sinds mijn afstuderen heb ik verschillende dingen gedaan; van reclames (o.a. Iglo Ping & Klaar), tot optredens (o.a. Rockfrogs, Het Feest Van Tante Rita de Musical), tot het inspreken van verschillende kinderseries en kinderfilms (o.a. Spider-Man, Pokémon, High School Musical De Musical De Serie)
Ik heb de afgelopen jaren gemerkt hoe belangrijk het gebruik van je stem is. Of ik nou alleen hoeft te spreken in een toneelstuk, of moet zingen in een musical, of series en films moet inspreken; je stem is een instrument.

Naast dat techniek natuurlijk belangrijk is, is het plezier in het zingen voor mij net zo belangrijk. Als jij plezier hebt tijdens het zingen, dan komt dat ook echt over bij je publiek.Ik hoop dat ik jou met mijn enthousiasme kan aansteken om zingen net zo leuk te gaan vinden als ik.