Ons docententeam van locatie Voorschoten

 

Dewy Vlaardingerbroek- woensdaggroepen (groep 1/2 en 3/4)
Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg

Over Dewy:
Ik ben Dewy en ik dans al zo lang ik mij kan herinneren. Daarom ben ik in 2019 afgestudeerd aan de academie voor Danseducatie in Tilburg. Grappig om te weten is dat mijn passie voor musical en dans lang geleden ooit begonnen is bij FanWork zelf! Na mijn opleiding heb ik een jaar lang mogen schitteren in Efteling Theater productie CARO, waar ik naast dansen ook heel veel toffe acrobatische trucjes mocht doen (ook hoog in de lucht!). Vorig jaar deed ik de part time kinderbegeleiding van Anastasia de musical in Scheveningen en doe ik hier en daar nog wat leuke dans projectjes.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zichtbaar en aanwezig is. Ieder kind moet gezien worden en daarin staat plezier centraal. Ik wil dat de kinderen zich veilig voelen en vriendjes en vriendinnetjes kunnen en willen maken. Zo kunnen zij samen de passie delen en uitoefenen tijdens de les. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt en help ik ze een stapje verder in de basisvaardigheden van dans en musical. Iedereen kan dansen op zijn eigen manier!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik ook op het FanWork kantoor werk! 🙂

Bente van den Brand – Dramalessen
Fontys Conservatorium Tilburg

Over Bente:
Ik heb al eerder zangles gegeven bij FanWork Hilversum en in Amsterdam (Talent Classes). Na een paar jaar van diverse optredens en hoofdrollen in o.a. De Soldaat van Oranje en Hartsvrienden ben ik weer terug!
Met veel plezier mag ik dit keer dramalessen geven op een nieuwe locatie, Voorschoten. Ik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en ben na mijn afstuderen alleen maar aan doen waar ik van hou, spelen en lesgeven!

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.bentevandenbrand.nl

Wat je nog niet weer over mij:
Dat ik echt een ontzettende angsthaas ben. Een optreden voor 1000 man, een liedje zingen op televisie.. Dat doe ik even, daar draai ik mijn hand niet voor om!
Maar zet me niet in een achtebaan of een reuzenrat. Nooit van mijn even, ik heb hoogtevrees en ben bang dat ik van schrik flauw val!

Lotte Vughts – Zanglessen
Conservatorium Haarlem – Muziektheater

Over Lotte:
Als klein meisje was Lotte zingend te vinden bij de kat de hond of het konijn. Maar toen ze op haar 16de haar eerste zangles volgde, sloeg de musical vonk over. Ze brak na een paar jaar onophoudelijk zangoefeningen doen haar studie tot dierenartsassistent af om muziektheater te studeren aan het conservatorium.

Na mijn opleiding heb ik alleen maar leuke dingen mogen doen, spelen en zingen in musicals, lesgeven en samen met mijn beste vriendinnetjes muziektheater maken met ‘de miezemeisjes’

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik per dag zo veel kopjes thee drink dat ik me afvraag of ik niet langzaam verander in een kopje thee.

Veronique Post – Danslessen
Muziektheater Codarts Rotterdam

Over Veronique:
Hoi, ik ben Veronique en afgelopen jaar afgestudeerd aan Codarts, richting Muziektheater. Ik heb mijn dansachtergrond meegenomen naar de opleiding, waar ik me meer ben gaan specialiseren in fysiek muziektheater. Vorig jaar stond ik in de tourende musical Evita, dit jaar ben ik me helemaal aan het focussen op lesgeven en mijn eigen muziektheater collectief “de SATURNERS”. Ik vind de afwisseling van doceren en uitvoerend performerschap supertof, omdat je van allebei dingen leert die je ook kan meenemen naar de andere kant.

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben supersnel in liedjes uit mijn hoofd leren.