Ons docententeam van locatie Voorschoten

 

Bente van den Brand – Dramalessen

Fontys Conservatorium Tilburg

Over Bente:
Ik heb al eerder zangles gegeven bij FanWork Hilversum en in Amsterdam (Talent Classes). Na een paar jaar van diverse optredens en hoofdrollen in o.a. De Soldaat van Oranje en Hartsvrienden ben ik weer terug!
Met veel plezier mag ik dit keer dramalessen geven op een nieuwe locatie, Voorschoten. Ik studeerde aan het Fontys Conservatorium in Tilburg en ben na mijn afstuderen alleen maar aan doen waar ik van hou, spelen en lesgeven!

Neem ook eens een kijkje op mijn website: www.bentevandenbrand.nl

Wat je nog niet weer over mij:
Dat ik echt een ontzettende angsthaas ben. Een optreden voor 1000 man, een liedje zingen op televisie.. Dat doe ik even, daar draai ik mijn hand niet voor om!
Maar zet me niet in een achtebaan of een reuzenrat. Nooit van mijn even, ik heb hoogtevrees en ben bang dat ik van schrik flauw val!

Lotte Vughts – Zanglessen

Conservatorium Haarlem – Muziektheater

Over Lotte:
Als klein meisje was Lotte zingend te vinden bij de kat de hond of het konijn. Maar toen ze op haar 16de haar eerste zangles volgde, sloeg de musical vonk over. Ze brak na een paar jaar onophoudelijk zangoefeningen doen haar studie tot dierenartsassistent af om muziektheater te studeren aan het conservatorium.

Na mijn opleiding heb ik alleen maar leuke dingen mogen doen, spelen en zingen in musicals, lesgeven en samen met mijn beste vriendinnetjes muziektheater maken met ‘de miezemeisjes’

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik per dag zo veel kopjes thee drink dat ik me afvraag of ik niet langzaam verander in een kopje thee.

Wolter Weulink – Zanglessen

Conservatorium Arnhem – Muziektheater

Over Wolter:
Wolter (1991) werd geboren aan de IJssel in Deventer. Na zijn middelbare school vertrok hij naar het Conservatorium te Arnhem waar hij Muziektheater studeerde. Hier studeerde hij in 2013 af met zijn zelfgeschreven solovoorstelling Perfect. Sindsdien is Wolter werkzaam als acteur, zanger, muzikant, componist en stemacteur.

Wat je nog niet weet van mij:
Dat gaat hij je snel verstellen!

Veronique Post – Danslessen

Muziektheater Codarts Rotterdam

Over Veronique:
Hoi, ik ben Veronique en afgelopen jaar afgestudeerd aan Codarts, richting Muziektheater. Ik heb mijn dansachtergrond meegenomen naar de opleiding, waar ik me meer ben gaan specialiseren in fysiek muziektheater. Vorig jaar stond ik in de tourende musical Evita, dit jaar ben ik me helemaal aan het focussen op lesgeven en mijn eigen muziektheater collectief “de SATURNERS”. Ik vind de afwisseling van doceren en uitvoerend performerschap supertof, omdat je van allebei dingen leert die je ook kan meenemen naar de andere kant.

Wat je nog niet weet van mij:
Ik ben supersnel in liedjes uit mijn hoofd leren.

Dewy Vlaardingerbroek- Kleuterlessen (woensdag)

Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg

Over Dewy:
Hoi, ik ben Dewy en ik ben net afgestudeerd aan de academie voor Danseducatie in Tilburg. Mijn passie voor musical(dans) is ooit begonnen bij FanWork zelf! Ik nam met enorm veel plezier deel aan 3 producties van FanWork. Omdat ik stiekem dansen altijd het leukst vond ben ik daarna op zowel de vooropleiding van Lucia Marthas als Fontys Hogeschool voor de Kunsten beland. Na 4 jaar vooropleiding ben ik uiteindelijk gestart aan de HBO opleiding Docent dans op Fontys, en heb ik inmiddels mijn papiertje in de pocket! Het afgelopen jaar heb ik in Efteling Theaterproductie CARO mogen schitteren waar ik naast dansen ook heel veel toffe acrobatische trucjes mocht doen. Op dit moment doe ik de part time kinderbegeleiding van de musical Anastasia van Stage entertainment Nederland.

In mijn lessen vind ik het plezier in de les enorm belangrijk, ik wil dat de kinderen zich veilig voelen en vriendjes en vriendinnetjes maken. Natuurlijk wordt er ook hard gewerkt en help ik ze een stapje verder in de basisvaardigheden van dans en musical. Iedereen kan dansen op zijn eigen manier!

Wat je nog niet weet over mij:
Dat ik ook op het FanWork kantoor werk! 🙂