Hoe zijn onze groepen opgebouwd?

Onze musicalgroepen zijn ingedeeld naar schoolklassen.

Groep 1/2
Onze jongste FanWorkers zijn tussen de 4 en 5 jaar oud en hebben 1 uur per week les. Deze groep krijgt in een uur tijd zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit allemaal op een spelenderwijze manier gedaan. De 1/2 groep doet nog niet mee aan de grote eindshow, maar heeft wel een eigen super leuke eindpresentatie waarbij ouders mogen komen kijken. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Groep 3/4
Onze 3/4 groepen zijn tussen de 6 en 7 jaar oud en hebben 1,5 uur per week les. Deze groep krijgt in anderhalf uur zang, dans en spel aangeboden. Vanwege de leeftijd wordt dit op een spelenderwijze manier gedaan. Vanaf de 3/4 groep doen de leerlingen mee met de grote eindshow in het theater. Dat is altijd aan het eind van het seizoen. Aan het eind van het jaar krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Groep 5/6
Vanaf groep 5/6 hebben onze FanWorkers 2 uur per week les. Deze leerlingen zijn tussen de 8 en 9 jaar oud. Vanaf deze leeftijd wisselt het aanbod per week. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Groep 7/8
In groep 7/8 zitten de leerlingen tussen 10 en 11 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Groep Middelbare 1/2 
In de M1/2 groep zitten de leerlingen tussen 12 en 15 jaar oud en hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Groep Middelbare 3+
In de M3+ groep zitten de 16+ leerlingen en deze hebben 2 uur per week les. Per week worden er twee disciplines gegeven (per uur een discipline). De ene week zal dat dans en spel zijn, de week daarna zang en dans bijvoorbeeld. Aan het eind van het jaar geeft ook deze groep een verpletterend optreden in het theater bij de eindshow. Aan het eind van het seizoen krijgen alle kinderen een evaluatie, waarbij de docent een persoonlijk stukje heeft geschreven over de leerling en zijn/haar ontwikkeling.

Lestijden

Het handigst is om op onze locatiepagina te kijken voor de lestijden en meer info de locatie.