Onze Talent Classes zijn speciaal voor leerlingen met meer talent én ambitie

Binnen de lessen zijn onze docenten continu aan het kijken naar de ontwikkeling van de leerlingen. Is uw kind bovenmatig getalenteerd en heeft hij of zij ook de persoonlijkheid om er iets mee te doen, dan kan het zomaar zijn dat uw kind wordt geselecteerd voor onze Talent Classes.

De Talent Classes worden gegeven op onderstaand adres:

Het Sieraad
Postjesweg 1
1057 DT, Amsterdam

Persoonlijkheid, ontwikkeling én talent

Wij hebben onze mond vol over de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Dat is niet voor niets. Iquote-emili-zolaedereen weet dat, ook als je talent voor hebt, dat je er voor moet willen werken. Wij geven de leerlingen met meer talent alle ruimte om te groeien. Ook persoonlijk, want als je persoonlijke ontwikkeling doormaakt – zelfverzekerder wordt – dan kan het talent pas echt tot zijn recht komen.

Toelating

Vanuit onze reguliere leslocaties worden de leerlingen op het einde van het schooljaar geselecteerd voor onze Talent Classes. Uw kind kan dus pas hierbij komen als hij of zij eerst op een reguliere leslocatie les volgt. Pas dan kunnen we zeggen of uw kind binnen ons profiel valt.

Succesverhalen

De Talent Classes hebben als doel, de studenten klaar te stomen voor een goede auditie bij bijvoorbeeld de Frank Sanders Akademie of het Conservatorium . Door de jaren heen zijn tientallen van onze leerlingen aangenomen op diverse vakopleidingen. Iets waar wij heel trots op zijn.
Veel oud leerlingen zijn te zien in grote landelijke, professionele producties. En wat ook nog eens heel leuk is: enkele zijn zich gaan specialiseren in het doceren en geven nu bij ons les.

Niveaus

We kennen 5 niveaus binnen onze Talent Classes.

Niveau 1 t/m 4

Binnen de niveaus 1 t/m 4 wordt op hoog niveau lesgegeven. De studenten werken met een speciaal gemaakt lesprogramma, wat hun talenten optimaal benutten. Ook worden de studenten niet meer ingedeeld op leeftijd, maar op basis van hun kwaliteiten.

Niveau 4 is het laatste ‘reguliere’ niveau. Na niveau 4 stromen de studenten door naar niveau 5. Onze productiegroep.

Middelen die wij inzetten om de talenten optimaal te benutten:

  • Persoonlijke aandacht. Net zoals in al onze lessen.
  • Specialisatieklassen – nog meer verdieping
  • Tussentijdse evaluatie – met doorstroommogelijkheden
  • Tussentijdse presentatie
  • Extra workshops
  • Extra lesuren t.o.v. onze reguliere lessen.

Niveau 5

Het hoogste niveau binnen FanWork Musicals. Onze productiegroep.

Met ons hoogste niveau maken wij twee-jaarlijks een productie. Deze productie maakt een tour (ongeveer 10 tot 15 voorstellingen) langs diverse schouwburgen en theaters in Nederland. Een kans voor jongeren om zichzelf enorm door te ontwikkelen en zichzelf klaar te stomen voor een professionele opleiding en/of carrière!

Doorgroeien
Leerlingen van onze Talent Classes (niveau 1 t/m 4) groeien uiteindelijk automatisch door naar niveau 5. Natuurlijk moet iedere student zich blijven ontwikkelen en blijven we ze evalueren, maar gaat alles zoals wij wij denken dat het moet, dan komt ook uw zoon of dochter uiteindelijk in onze productie terecht.