Onze visie

Musicalles vanaf 4 t/m 21 jaar
Wij geloven dat ieder kind zich kan ontwikkelen tot een zelfverzekerd persoon. Daarom geven wij in onze musicallessen elke leerling de persoonlijke aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo moedigen we onze leerlingen aan om hun eigen talenten en sterke eigenschappen te leren kennen én te ontwikkelen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat kinderen niet alleen zichzelf, maar ook anderen accepteren en waarderen. Bij ons mag je laten zien wie je bent! En waar kan dat beter dan op de plek waar je leert zingen, dansen en acteren?

Wij willen graag een steentje bijdragen aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. In een snel veranderende wereld vinden wij het super belangrijk dat kinderen stevig in hun schoenen staan, zelfvertrouwen ontwikkelen en plezier hebben. Ons middel hierbij is de musicalles, dus zingen, dansen en acteren. Altijd samen met andere leeftijdsgenoten, een veilig pedagogisch klimaat en met ontzettend enthousiaste en betrokken docenten.

Naast dat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden in onze musicalschool, leren wij onze leerlingen de basis van het musicalvak. Door deze combinatie laten we alle kinderen stralen, vanbinnen en vanbuiten.

Ben je nog niet overtuigd? Kijk eens naar onderstaand filmpje. 17 minuutjes van je tijd, maar 17 waardevolle minuten, echt waar!

Persoonlijk

Wij geloven dat we alleen aan zelfverzekerdheid kunnen werken als de docenten de kinderen ook echt kennen. We besteden veel aandacht aan het individu. Dat houdt niet per se in dat iedereen een solo moet zingen. Dat houdt in dat de docenten weten wat er bij de kinderen speelt.
Ieder kind krijgt ook op het einde van het jaar een persoonlijke evaluatie van de docenten. Een stukje waarin de docent beschrijft hoe uw kind het het afgelopen seizoen heeft gedaan in de les. Hoe heeft uw kind zich ontwikkeld, persoonlijk en technisch.